ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL - Turizm profesyonellerini bir çatı altında toplayan Skal Marmara 17’ci yaşını dünyanın incisi Boğaziçi’nde geniş katılımlı Deluxe adlı tekne gezintisi ile kutladı. Skal Marmara Başkanı Emre Pekin’in ev sahipliğinde düzenlenen geziye önemli katılım oldu. Erkan Erdem’in gitarıyla neşe kattığı gezide hem Skal Marmara’nın 17’inci yaşı, hem de Haziran ayının simgesi İkizler burcunda doğan üyelerin doğum günü pastasını Emin Güde kesti.
Güzel bir havada, sunulan lezzetli menü eşliğinde Boğaz’da yapılan tekne gezisinde Galatasaray Üniversitesi önünde mezun üyeler hatıra fotoğrafları çektirdiler.
SKAL MARMARA, TÜRKİYE SKAL’A DESTEK VERDİ
Skal Marmara 2008 yılında rahmetli İlkay Bener’in girişimleri, o zamanki Skal International Başkanı Hülya Aslantaş ve Skal International Onur Üyesi Somer Özkök’ün destekleri ile kuruldu. “İstanbul Skal bölünüyor” iddialarına karşı giderek genişleyen Skal Marmara, İstanbul’un Anadolu yakasında uzak kalan turizmcilerinde Skal bünyasinde yer almasını sağladı Aradan geçen süre içinde Skal Marmara üyeleri USDF’nin içinde önemli görevlerde bulunarak Skal Türkiye’nin güçlenmesine destek verdiler.
SKAL MARMARA’NIN YAŞAMA KATKISI
Üyelerden Dilaver Doğru “Skal Marmara bizlere çok şey kattı. Kardeş gibi yeni arkadaşlar edindik. Birlikte mutlu olduk ve dost çevremiz genişledi. Skal Marmara bizlere insan biriktirme fırsatı verdi” dedi.
SKAL KÜLÜPLERİNİN YÖNETİCİLERİ YER ALDI
İstanbul Skal Başkanı Selma Tatar, Skal Ankara Başkanı Akın Okyay, Skal Troy (Çanakkale) Başkanı Aşkın Değirmenci ve eski Başkan Dilek Mildon, Skal Kuşadası Başkanı Edip Tanç ve USDF Bakan Yardımcısı Ayşe Önen katıldı. Ayrıca Skal Marmara’nın ve USDF’nin eski başkanı Orhon Atameriç, ile Skal Marmara eski başkanları Dilaver Doğru, Merih Kırlı, Mert Okan yer aldı.
Gezide geçen yıllarda kaybedilen Skal International Onur üyesi ve Skal İstanbul üyesi Somer Özkök’ün eşi Trudi Özkök’de gezide yer aldı.
Skal Marmara Başkanı Emre Pekin ile Genel Sekreter Mert Albututan, üyeleri teknenin bordasında karşıladı.
Açık büfe ikram yapıldı
Güzel bir gece oldu. Ben de Boğaziçi ve köprüye karşı bir kadeh şarap ile noktaladım.
Manşetler
Swissport, GHI ortaklığıyla Kolombiya pazarına giriyor
THY, 2027’de Liverpool’un formasında sahaya çıkacak
Royal Caribbean'ın Baş Köpek Subayı "Dolly"
Hidrojenle çalışan Viking Astrea, denize indirildi
Türkiye’nin “erimeyen” dondurmasının sırrı: Orkide
Kruvaziyer devleri tersaneye girdi
24. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 15 Ekim’de başlıyor
Eurowings hayatınızı kolaylaştıran "ismi"’ arıyor
Pasaportu alüminyum folyoya sarmak hackerları engelliyor mu?
İstanbul’un kültürel kimliğinde büyük şirketlerin rolü büyüyor