Singapur, BAE, Suudi ve Katar'dan aşılı yolculara izin veriyor

Singapur, pazartesi günü yaptığı açıklamada, 5.5 milyon sakinini daha fazla evde tutan pandemiyi güvenli bir şekilde geride bırakmaya çalıştığını söyledi.

SİNGAPUR- Singapur, BAE, Hindistan, Endonezya ve Suudi Arabistan da dahil olmak üzere beş ülkeden tam aşılı yolcular için karantinasız seyahate izin vermeyi planlıyor, Singapur, pazartesi günü yaptığı açıklamada, 5.5 milyon sakinini daha fazla evde tutan pandemiyi güvenli bir şekilde geride bırakmaya çalıştığını söyledi.

Endonezya ve Hindistan'dan aşılı ziyaretçiler 29 Kasım'dan itibaren Singapur'a girebilecekler; Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar'dan gelenler ise 6 Aralık'tan itibaren karşılanacak. 12 yaş ve altı aşısız çocuklar uygun yetişkinlere eşlik edebilir.

Kısa süreli ziyaretçiler ve uzun süreli geçiş sahipleri için başvurular, Hindistan ve Endonezya'dan gelen gezginler için 22 Kasım'da başlarken, BAE, Katar ve Suudi Arabistan'dan gelen gezginler 29 Kasım'dan itibaren başvurabilecek.

Manşetler

 Korkuteli'nin tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılıyor!
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi
Brezilya, 2026 Karnavalı'nda yabancı ziyaretçi rekoru
Trump, İspanya ile ticarete veda ediyor
Gürcistan BM turizm adaylığını geri çekti
Astana, Avrupa seyahat forumuna ev sahipliği yapacak.
Turizmci Murathanoğlu beton mikserinin altında kalarak can verdi