Sing Star'cılar Antik Hotel'de

Öger Türk Tur ve Sony Playstation sponsorluğunda MTV ve N24 televizyon kanalı işbirliğinde düzenlenen Sing Star talihlileri Antik Hotel'de eğlendi.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- Öger Türk Tur ve Sony Playstation sponsorluğunda MTV ve N24 televizyon kanalının işbirliğinde Almanya"nın çeşitli kulüplerinde düzenlenen “Mikrofonu al İstanbul"a koş. İki kıtalı eğlencenin başkentine koş” şeklinde tanıtılan "SingStar" yarışmasına katılanlar Öger Tur tarafından İstanbul'a getirildi.
Öger Tur"un sahibi Vural Öger"in 2009 yılı için hazırlanan Türkiye kataloğunun önsözünde “İstanbul"a gidin Beyazıt"ta Antik Hotel"de kalın ve Antik Cisterna"sında eğlenin” diye tavsiye ettiği yere 10"u gazeteci 40" Türk toplam 80 talihli İstanbul'un mistik havasına kavuştular.



SABAHA KADAR MUZİK, DANS, EĞLENCE

Öger Türk Tur ve Sony Playstation sponsorluğunda düzenlenen şkaraoke şeklindeki şarkı yarışmasını kazananlar Antik Hotel"in tarihi Bizans sarnıcından oluşan Cisterna"sındaki otantik ortamda sabaha kadar çılgınca eğlendiler. Play Station"un yeni oyunu olan Turkish Party ile Türkiye"nin ünlü sanatçılarının şarkılarını söylemeye çalışarak yarıştılar. Müzik eşliğinde danseden talihliler
,stanbul'da düzenlenen "SingStar Turkish Party" adlı eğlencede bir kez daha mikrofonu alıp karaoke şeklinde şarkılar söyleyip yarışan gençler, bir gece kaldıktan Almanya'ya döndüler.


Antik Hotel Genel Müdürü Sevda Yılgaz

SEVDA YILGAZ: OGER ANTİK HOTEL'İ SEÇTİ

Antik Hotel Genel Müdürü Sevda Yılgaz, “Vural Öger"in 2009 yılı için İstanbul"da Antik Hotel'i seçmesi ve tavsiye etmesi gurur vericidir. Ayrıca dünyaca ünlü Sony"un yeni ürününü tanıtmak için otelimize gelmesi Türkiye"nin tanıtımı için önemlidir. Artık Sony"in Turkish Party oyunu ile tüm dünya gençleri Türk şarkıcıları ve Türkiye"yi tanıyacaklar” dedi.



Öğer Tur Türkiye"den Ceyda Ertezcanlı, Bedriye Yalçınkaya, Saadet Olgun, Serdar Şengezen, Aydın Kipriye ve Antik Hotel Genel Müdürü Sevda Yılgaz konuklarla ilgilendiler.


Harvard PR Şirketinden Murat Mermer, Antik Otel Genel Müdürü Sevda Yılgaz,  Sony PlayStation´den Alexandra Wankum, Öğer Tur'dan Ceyda Ertezcanlı

Almanya"da yarışma yapılan kulüplerde “Noel Baba Türkiye"den geldi. Yılbaşı partisini Noel Baba'nın ülkesi Türkiye"de yapıyoruz. Canlı, dinamik ve heyecanlı İstanbul"a gidiyoruz . Mikrofonu kap İstanbul"a koş” şeklinde tanıtım yaptıklarını söyledi. 

Kırmızı Kırmızı Sana Çok Yakışıyor şarkısında bayanlar başarılıydı


Yarışmacılar Antik Cisterna'da bir kez daha yarıştılar


Bir mikrofonda iki güzel şarkıcı
 


Ayakkabıları atıp yalınayak şarkı söylemenin keyfi


Berlin'den gelen Türk güzeller şarkıları ve danslarıyla geceye neşe kattı


Konuklar Play Station'un karaokesinde şarkı söyleme yarışı yaptılar


Öger Tur ekibinin neşesi yerindeydi


Öger Tur İstanbul ekibi de Play Station'da şarkı söyledi


Alman Bild gazetesi ekibi neşe içindeydi


Gönül Yıldırım'da pistten inmedi


Antik Hotel ekibi Almanya'dan gelen konuklarına ikram yetiştirdi

Manşetler

Berlin'de çöp toplayan turistlere ödül verilecek
Etihad, kedi ve köpekle seyahat getiriyor
Schengen'i al, başka ülkede gez'e ret ihtimali arttı
Titanic'ten sağ kurtulan yolcunun can yeleği 114 yıl sonra satışta
Antalya yağlı pehlivan güreşlerinin yaşatıldığı şehir
San Remo'nun direktörü, İtalya'nın yeni Turizm Bakanı oldu.
Antalya'da Konyaaltı sahili temizlendi
Avrupalı bir kruvaziyer şirketi Dominik'te homeport kuruyor
Manavgat'ın Coğrafi İşaretli Altın Susamı Zirvede tanıtıldı
Antalya'da 23 Nisan coşkusu Satranç Turnuvasıyla başladı