Sinema ve Mutfak’ Antalya’da buluşuyor

Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında düzenlenen ’Gastronomi Bölümü’ kültürleri buluşturup, Türk ve Antalya mutfağını dünyaya tanıtıyor.

ANTALYA- Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında düzenlenen ’Gastronomi Bölümü’ kültürleri buluşturup, Türk ve Antalya mutfağını dünyaya tanıtıyor. Gastronomi filmlerinin gösteriminin ardından, dört ünlü şef bu filmlerden ilham alarak hazırladıkları tadım menüsünü katılımcılara sunuyor. Eyüp Kemal Sevinç, Mehmet Akdağ, Pelin Bozkurt Bilgiç ve Selin Kutucular gibi birbirinden ünlü şeflerin kendine özgü lezzetleriyle renklenen, Antalyalıların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Türk ve Antalya mutfağı da dünyaya tanıtılıyor.

Gastronomi Bölümü kapsamında geçtiğimiz günlerde izleyiciyle buluşan “The Turkish Way” (Türk Mutfağına Övgü) “Ant on a Shrimp” (Noma Tokyo’da) “The Wasted!” (İsraf) filmlerinin ardından Şef Eyüp Kemal Sevinç, Türkiye’nin en ünlü restoranlarından “7 Mehmet”in sahibi Mehmet Akdağ ve Şef Pelin Bozkurt Bilgiç, hazırladıkları menülerle Antalyalılara lezzetli saatler yaşattı. yıla özel olarak hazırlanan etkinliğin 26 Ekim’deki son gününde ise “The Trip to Spain” (İspanya’ya Yolculuk) filmi ile Şef Selin Kutucular Antalyalılarla buluşacak.

Manşetler

Sani Şener: Her şeyden aklandım ve geldim
Manavgat-Side destinasyonun da oteller dolu değil
Kartaca Turizm, Didim’de turizmcileri buluşturdu
Mahkeme, Royal Caribbean'a ağaç kesme izni verdi
Haiti'deki şiddet olayları, Royal Caribbean'ı kaçırdı
Havalimanı yer hizmetlerinde yeni dönem başladı
Side antik kenti Pakistanlı turistleri gözdesi oldu
Ağrı’da Uluslararası Motor Sporları Şampiyonası yapılıyor
Pulitzer Ödülleri sahiplerini buldu
Meksika sanat koleksiyonu gizlice satıldı