Sinan Erkoç'un turizme katkısı

Sinan Erkoç Bodrum’da elektronik müziğe canlı müzikle direnerek Türk turizmine katkıda bulunan sanatçılardan biri olduğunu gösteriyor.

ZAFER BAYKAL-TÜRKİYE TURİZM
BODRUM-
Sinan Erkoç Bodrum’da orkestrası ile sahne alarak elektronik müziğe canlı müzikle direnerek Türk turizmine katkıda bulunan sanatçılardan biri olduğunu gösteriyor.Sinan Erkoç ile turistler çok eğleniyor ve Türkiye'den güzel anılarla ayrılıyorlar.



Türkiye’ye gelen turistlerin güzel bir tatil geçirmeleri ve iyi hatıralar ile ayrılmaları için herkes bir katkıda bulunmak istiyor. Yalnız otel işletmecilerinin veya acentelerin katkı yapması yeterli olmuyor. Sanatçılarımızda yaptıkları müzikler ile bu katkıda pay sahibi oluyorlar.



1973’lerden itibaren moda olan elektronik müzik furyasından sonra orkestralar birer birer yok oldu. Orkestraların yok olması ile yabancı müzik yapan sanatçı da kalmadı. Ancak turizm geliştikçe canlı müzik ve orkestra yeniden aranır oldu.



Bodrum’un en lüks otellerinde orkestrası ile sahne alan Sinan Erkoç turistlere her dilden söylediği şarkılarla unutulmaz saatler yaşatıyor.



Sinan Erkoç’un haftanın iki günü orkestrası ile konser verdiği Xanadu İsland Bodrum Oteli’nin müşterileri canlı müzikle hem dansediyor, hem de eğlenmenin keyfini yaşıyorlar.



Manşetler

Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?