Side'de çocuklar için Masalköyü kuruldu

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, '' Çocuklarımızın masal tadında çocukluklarını yaşamaları için Masal köyü kurduk.''dedi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Side-Manavgat/Antalya- Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediyesi,pandemi döneminde evlerinde  sıkılmalarını  önleme ve evde kalmaya bağlı  bilgisayar, tablet ve cep telefonlu oyunlarına bağımlı olmalarının  önüne geçmek  için Sİde Gençlik Merkezi 'nde  masal dinleme ve masal kahramanları ile tanışmaları için Masal Köyü kurdu.

Side Gençlik Merkezi'nde Masal Köyü ziyaret eden çocuklar masal kahramanları Nasrettin Hoca, Keloğlan, Keloğlanın Anası, Nasrettin Hoca'nın göle maya çalması, cadı, Karavezir gibi masal kahramanlarını görerek çocukluklarını yaşıyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, '' Çocuklarımızın masal tadında çocukluklarını yaşamaları için Masal köyü kurduk.''dedi.

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı