Side'de Bahar ayları kültür turları başladı

Turist Rehberi İlkay Özen, '' Side'de  bahar döneminde  kültür turuna çıkan  en fazla millet Almanlar. Side Antik Kent'te yıllık 250 bin Alman turist kültür turuna çıkıyor.

Abdurrahman Büyükkeskin
Side-Manavgat/Antalya -
Manavgat Side Antik Kent'te  ilkbahar ve kültür turları başladı. Alman bahar ve kültür turuna çıkan turistler Side Antik Kent içinde Piskoposluk Sarayı, Devlet Agorası, Bizans Hastanesi, Side Surları, Side Anıtsal  Çeşme, Portikli Yol, Roma dükkanları Side Kapısı, Side Antik Tiyatro, Apollon Tapınağı, Tüke Tapınağı ve Athena Tapınağı ile  Side Müzesini geziyor. 
Turist Rehberi İlkay Özen, Side Antik Kentte bahar ve kültür turlarının başladığını söyledi. İlkay Özen, '' Side'de  bahar döneminde  kültür turuna çıkan  en fazla millet Almanlar. Side Antik Kent'te yıllık 250 bin Alman turist kültür turuna çıkıyor.

Manşetler

Türkiye’nin En Gözde Kaplıca Merkezleri
Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası dünyaya yayınlanıyor
Hataylı çocuklara Karadeniz'de unutulmaz kar tatili
Çeşme rezidans çöplüğüne döndü!
Noel Baba Kilisesi'ni 178 bin Hristiyan ziyaret etti
Manavgat 22 milyar 38 milyon lira vergi ile 52 ili geride bıraktı!
İTF 2026, Türkiye turizmine ivme kazandıracak
TÜRSAB, seyahat sitelerine erişim engeli talep etti:
TÜİK turizm verileri: Tatili kısalttık, harcamayı artırdık!
Air Astana, yapay zeka destekli yönetime geçti