Shapovalova Adam&Eve’de

Adam&Eve’de düzenlenen ‘Fashion House’ etkinliğinde Rusya’nın ünlü modacısı Antonina Shapovalova en yeni kreasyonlarını sundu

ANTALYA- Adam&Eve’de geçtiğimiz gün düzenlenen ‘Fashion House’ etkinliği kapsamında Rusya’nın en ünlü modacısı Antonina Shapovalova en yeni kreasyonlarını modaseverlere sundu. Dünyanın en romantik otellerinden biri olan Adam&Eve, moda dünyasının ünlü bir ismini daha ağırladı. Rusya’nın en beğenilen modacılarından Antonina Shapovalova, yeni kreasyonlarını ‘Fashion House’ etkinliği kapsamında düzenlenen “Shapovalova Fashion House” defilesiyle moda severlere tanıttı.
Rusya Başbakanı Vladimir Putin’in de çalışmalarını takip ettiği Rus modacı, masal dünyasının çizgilerinden, alışılmışın çok ötesinde marjinal tarzlara sahip “LOVE-TO-LOVE” ve “Airports” isimli son 2 kreasyonunu dünyanın en uzun barının (104 metre) bulunduğu Atrium’da görkemli bir şov eşliğinde sergiledi. Rusya’nın en ünlü mankenlerinin sahne aldığı defile büyük beğeni topladı.



Misafirlere Shapovalova imzalı tişörler dağıtıldı

Kreasyonlarında en ilgi çeken parçalar kuşkusuz Vladimir Putin ve Rusya Devlet Başkanı Dmitriy Medvedev’e mesaj gönderen t-shirtlerdi. ‘PUTin the best’, ‘Başkan yardım edin!’, ‘Vova, seninleyim’ notları ile hazırlanan bu özel t-shirtler, Adam&Eve misafirlerine hediye edildi. Klasik defileden öte modelleri kreasyonu ile konuşturan Shapovalova, günümüz erkeklerine de tasarladığı tişörtler ile gönderim de bulundu. Özellikle "God! Save good boys for us!", "Good Boys are still alive" yazılı t-shirt defilede yoğun ilgi gördü.

Her geldiğimde Adam&Eve’den etkileniyorum

Geçen yıl Rus moda haftası için Adam&Eve’e geldiğini belirten Antonina Shapovalova, “Adam&Eve’de yeni kreasyonlarımı sizlerle buluşturmam artık benim için bir gelenek oldu, bu yılda burada olmaktan çok mutluyum” dedi.

Manşetler

Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?
Bakan Ersoy ve THY buluştu: Turizmde rota genişliyor
Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon eylülde yüzde 3,8'e yükseldi
Captain Arctic Kuzey Kutbu’na rüzgarla sefere çıkıyor
Almanya'nın en zenginleri listesinde 3 Türk yer aldı
Yapay zekâ uçakta ne yendiğini takip ediyor
Türkiye'den beş şirket listede
Analistler: Uçak bilet fiyatları daha da yükselecek
Mısır’dan seyahat dünyasına çağri: “B planı değiliz!”