Saran Group’tan koronavirüs ile mücadeleye 1 Milyon TL’lik bağış

Covid – 19 salgınının ortaya çıkarttığı olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, 1 Milyon TL’lik bağışta bulundu.

İSTANBUL-Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs (Covid-19 )’le mücadeleye karşı önemli bir destek de Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’dan geldi.

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de ölümlere yol açan Covid – 19 salgınının ortaya çıkarttığı olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, 1 Milyon TL’lik bağışta bulundu.

Sadettin Saran, “İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde milletçe dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bu süreçte, tüm Türkiye’de günlerdir kahramanca hizmet veren sağlık çalışanlarımıza destek olmanın hepimizin görevi olduğuna inanıyoruz. 
Ayrıca, Kırıkkale esnafına destek olmak amacıyla, bir de “Esnaf Yardım Paketi” oluşturuyoruz.


 
Saran Group olarak bu bağlamda, Sağlık Bakanlığımıza ve baba ocağımız Kırıkkale’nin esnafına destek olmak için, toplamda  1.000.000 TL tutarında bir kaynak ayırdığımızı saygıyla duyuruyoruz.
 
Millet olarak, bu zor günleri de elbirliğiyle, sevgiyle atlatacağız ”dedi.

Manşetler

Türkiye'de pilot sayısı 17 bin 910'a ulaştı
Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti