Sanatçılar iftarda buluştu

Film-San Vakfı’nın Titanic Port Hotel’de düzenlediği iftar yemeğinde Yeşilçam’ın ve televizyon dizilerinin ünlü sanatçıları, yönetmenleri buluştu.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL
- Film-San, Film Sanayii ve Tüm Sanatçıları Güçlendirme Vakfı’nın Bakırköy Titanic Port Hotel’de düzenlediği iftar yemeğinde sinemanın eski ve yeni sanatçıları ile televizyon dizilerinin sanatçıları bir araya geldi.



 

Yemeğe katılan sanatçılar ve yönetmenler arasında Ediz Hun, Yavuz Karakaş, Nilüfer Aydan, Meral Orhonsay, Halit Akçatepe, Ülkü Erakalın, Tunca Yönder dikkati çekti. “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde Soner karakterini oynayan Mete Horozoğlu ile televizyon dizilerinin genç sanatçıları yemekte yer aldı.



Yemek boyunca Titanic otelleri Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Melek Subentekin ile Titanic Bakırköy Ziyafet Satış Şefi Arzu Özdemir ev sahipliği yaptı.



CHECK-UP ZARFLARI DAĞITILDI

Vakıf Başkanı Ferdi Merter Fosforoğlu yemeğe katılan sinemanın emekçilerinie teşekkür etti. Daha sonra sanatçılara Acıbadem ve Şafak hastaneleri tarafından verilen check-up armağanları dağıtıldı.
Türk sinemasında tüm sanatçıların şarkılarını söyleyen Gönül Yazar’ın kızkardeşi Belkis Özener kendisine verilen check-up zarfını alırken “Kızım hastanede beni kontrole götürmek istiyor. Korkuyorum. Bu zarfı görünce çok memnun olacak” dedi.




 

Manşetler

Endülüs, Amsterdam'ın termometrelerini hackledi
Elazığ TSO Üyelerine Seyahat İndirimi
ITA Airways, Roma'dan Malaga ve Valencia'ya uçuyor
Arap turistler Türk gibi yaşamaya, semt pazarlarına geliyor
Dertour, Alman Seyahat Sigorta Fonu'na karşı davayı kazandı
İstanbul ve Sabiha Gökçen'e 'kuş bilimcisi' yerleştirildi
Aena, Birleşik Krallık'taki varlığını genişletiyor
İGA, Günlük 1444 uçuşla Avrupa şampiyonu
Demre 2. Noel Baba Festivali başladı
Muratpaşa Share Projesine 66 bin Euro Hibe Desteği aldı