San Remo'nun direktörü, İtalya'nın yeni Turizm Bakanı oldu.

Gianmarco Mazzi, çeşitli yasal süreçlere karışan ve Giorgia Meloni ile yaşadığı bir anlaşmazlığın ardından kabineden ayrılan Daniela Santanchè'nin yerini aldı.

ROMA - Gianmarco Mazzi, çeşitli yasal süreçlere karışan ve Giorgia Meloni ile yaşadığı bir anlaşmazlığın ardından kabineden ayrılan Daniela Santanchè'nin yerini aldı. Gianmarco Mazzi, Daniela Santanchè'nin yerine İtalya'nın yeni Turizm Bakanı olarak atandı . Santanchè, çeşitli yasal süreçlere karışmasının ve Başbakan Giorgia Meloni ile kamuoyu önünde yaşadığı bir tartışmanın ardından kabineden ayrılmıştı.
İtalya Turizm Bakanı isyan etti: Meloni'nin doğrudan emrine rağmen istifa etmeyi reddetti.
Başbakanla aynı partiden ( İtalya Kardeşleri ) olan Mazzi, 2022'den 2026'ya kadar Kültür Bakanı olarak görev yaptı. Verona Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Mazzi, özellikle televizyon yapımcılığı ve etkinlik organizasyonu alanındaki kariyeriyle tanınıyor.

Özellikle müzik endüstrisiyle bağlantılı olan sanatçı, Lucio Dalla, Francesco Baccini ve Adriano Celentano gibi isimlerle iş birliği yapmıştır. Ayrıca uzun yıllar boyunca prestijli Sanremo Müzik Festivali'nin sanat yönetmenliğini de üstlenmiştir .

Manşetler

Otel dolulukları artıyor, ama gelir maliyetin gerisinde
RAMS Global ve Marriott’tan İstanbul ve Gaziantep’e yatırım
Pekin Turizm'in sahibi Emre Pekin 51’ci yılını Prag’ta kutluyor
Sardes ve Bintepe’ye dronla havadan koruma
İDO Ege’de büyümeye devam ediyor
Azerbaycan Turizm, Gebele destinasyonuni tanıttı
Singapore Airlines'tan uçak içine 100'den fazla menu 
Pilot kokpitte dehşet saçtı diğer pilotu bıçakladı
120 ülke mücevher sektörü içinİstanbul’da bir araya geldi
124 üniversite THE 2027 sıralamasına girdi