Ryanair’de yolcular, tuvalet kullanmak için izin isteyecek

Ryanair; Avrupa’daki hükumetlerin, seyahat kısıtlamalarını kaldıracağı umuduyla, Temmuz ayından itibaren uçuşlarının % 40’ını yeniden başlatmaya hazırlanıyor.

LONDRA- Ryanair ile seyahat eden yolcular; uçaktaki tuvaletlerin, havayolu tarafından belirlenen yeni kurallar altında kullanılması için izin istemek zorunda kalacak.

Ryanair; Avrupa’daki hükumetlerin, seyahat kısıtlamalarını kaldıracağı umuduyla, Temmuz ayından itibaren uçuşlarının % 40’ını yeniden başlatmaya hazırlanıyor.

Avrupa’nın en büyük havayolu şirketi, 1 Temmuz’dan itibaren günde yaklaşık 1.000 uçuş gerçekleştirmeyi ve pandemi öncesi rota ağının % 90’ını geri getirmeyi amaçlıyor. Covid-19 salgını öncesinde, Ryanair günde 2.400 uçuş gerçekleştiriyordu. Kıtadaki 80 üssünün çoğundan yeniden uçmaya başlayacak.

Grup CEO’su Michael O’Leary; ”Eylül ayına kadar, Ryanair’in müşteri talebine bağlı olarak normal uçuş planlarının % 60 ila % 70’ini yeniden başlatmayı beklediklerini” söyledi.

Uçakta; yolcular sadece nakitsiz ödemeler kullanarak, önceden paketlenmiş atıştırmalıklar ve içecekler satın alabilecekler. Uçaklarda, tuvalet önünde sıra beklemek yasaklanacak ve yolcular da tuvaletleri kullanabilmek için kabin ekibinden izin beklemek zorunda kalacaklar. Havaalanlarında ve uçaklarda fiziksel mesafeler mümkünse teşvik edilecektir.

Manşetler

FITUR 2026, En İyi Stand Ödülü'nün kazananları açıkladı.
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!
Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor
FITUR Woman’da turizmin kadın liderliğini konuşuldu
Dünyada 38 milyonu aşkın kruvaziyer yolcusu bekleniyor.I