Ryanair rotayı Türkiye'ye çevirdi

Avrupa'nın en popüler ucuz havayolu şirketlerinden Ryanair, Dalaman seferleri ile Türkiye pazarına giriyor.

DUBLİN - Dublin merkezli ucuz havayolu şirketi Ryanair, Türkiye'ye uçuşlara başlayacağını açıkladı. Şirketten yapılan duyuruya göre uçuşlar İrlanda'nın Dublin ve Slovakya'nın Bratislava kentlerinden Muğla Dalaman'a yapılacak.
Ryanair'in internet sitesinde yer alan bilgiye göre şirket Türkiye'ye ilk uçuşunu Dublin'den 24 Haziran'da gerçekleştirecek. Bratislava seferleri ise 28 Haziran'da başlayacak.

Bratislava'dan Dalaman'a tek yön için 39,98 euroya bilet bulmak mümkünken, Dublin-Dalaman biletleri 39,99 eurodan (yaklaşık 193 lira) satışa çıkacak. Her iki sefer için de aynı gün, aynı fiyatlarla dönüş uçuşları gerçekleştirilecek.


Ryanair Sözcüsü David O'Brien, "Türkiye piyasasına giriş yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Haziran ayından itibaren başlayacağımız bu iki direkt uçuşun biletlerini 16 Mart Cuma günü satışa sunuyoruz" dedi.

İrlanda'da 1985 yılında kurulan Ryanair bugün filosundaki 300'den fazla uçak ile 190'dan fazla noktaya sefer gerçekleştiriyor.

 

Manşetler

Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu