Ruslara deniz tarağı ve akivides

Ulupınar'da restorana giden Rus turistlerin en cok tercih ettiği deniz ürünleri arasında deniz tarağı, istiridye ve akivides yer alıyor.

ANTALYA- Kemer"in doğal güzellikleri ile ünlü Ulupınar yine çok sayıda turisti kendisine çekmeyi başarıyor. Deniz tarağı, istiridye ve akivides Rusların en çok tercih ettikleri deniz ürünleri arasında yer alıyor. Muhteşem doğal güzelliğinde hayranlığını gizleyemeyen turistler, Ulupınar"da farklı bir atmosfer yaşıyorlar.

Alabalık tadı ile turistlerin en uğrak mekânlarından birisi olan Ulupınar Botanik Restoran şimdide farklı deniz ürünlerinden oluşturduğu yeni damak tatları ile misafirlerinin karşısına çıkıyor. Son dönem özellikle gelen yoğun talep üzerine özellikle Rusların isteği ile kabuklu deniz ürünlerine de yönelen restoran, özellikle deniz tarağı, akivedes ve istiridye ile sofraya renk kattı.




Restoran"ın Sahibi Fevzi Taş, “Ulupınar"ın en büyük ve en geniş alanı bulunan Botanik Restoran"ın mutfağınındın da menüsünü genişletiyoruz. Özelikle Rus turistlerin istekleri ile deniz ürünlerimize ek olarak kabuklu deniz ürünlerini de ilave ettik. Deniz tarağı, istiridye ve akivides en çok tercih edilen deniz ürünleri arasında yer alıyor. Suda haşlanıp, limon sıkılarak yenilen kabuklu deniz ürünlerimize talep oldukça fazla”dedi.

Manşetler

Mehmet Ali Ağca'nın Papa’ya suikast yaptığı yer turistik oldu
Banksy'den Londra'nın merkezinde yeni heykel
Wego, Türkiye turizmini MENA pazarında güçlendiriyor
Stratonikeia Antik Kenti tiyatrosu etkinliklere açılacak
Ege'ye turist getiren Salamender Voyages iflas etti
BMI Business School’un En Etkin 50 CFO listesi
Alanya'nın dijital göçebe turizminde liderlik için yol haritası
Salda Gölü uzay araştırmaları için doğal laboratuvar
İstanbul Havalimanı dördüncü pistle kapasitesini artırıyor
İspanya’da turizmde aşırı sıcağa karşı yeni önlemler