ANTALYA- Yurdun birçok yerinde soğuk hava etkili olurken, Antalya'nın Demre ilçesine gelen turistler yazı getirdi. Demre'de güneşli havadan yararlanan turistler denize girdi.
Yurdun birçok yerinde soğuk hava etkili olurken, Antalya'nın Demre ilçesine gelen turistler yazı getirdi. Demre'de güneşli havadan yararlanan turistler denize girdi.
Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, Demre'de hava sıcaklığı 19, deniz suyu sıcaklığı ise 21 derece olarak ölçüldü. Çayağzı Limanı'ndan Kekova turuna çıkan turistler, doğal bir liman olan Gökkaya Koyu'nda denize girdi, teknede güneşlendi.
Denize giren turistlerden görme engelli Rus turist Genagiy Popjatnov, "Benim için harika bir olaydı. Kendimi çok mutlu hissediyorum. Bu mevsimde denize girmek, benim için farklı bir olay. Ülkemde yazın bile bu havayı bulmam olanaksız" dedi. Ukraynalı Trifonov Valadimir ise, suyun çok güzel olduğunu belirterek, Kekova'nın kesinlikle görülmesi gerektiğini kaydetti.
Manşetler
Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri