Rus turistler en çok Adana kebabını seviyor

Rus Mobaly Turizm Acentesi Sahibi Andrey Baranov: Antalya'ya tatile gelen her Rus Adana kebabı  yemiştir

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
MANAVGAT / ANTALYA- Rus turistler, otel dışında dışarıda en çok sevdikleri ızgara türü  Adana kebabı olduğunu söylüyor. Adana kebaba düşkün olan Ruslar Manavgat, Alanya,   Kundu, Lara'da soluğu kebapcılarda alıyor.

 Rus Mobaly Turizm Acentesi Sahibi Andrey Baranov, bir Rus olarak kendisininde  Adana kebabına düşkün olduğunu söyledi. Moskova'dan gelir gelmez Antalya'da  bir kebapçıya gitmek olduğunu belirten, Baranov,''Ruslar, ızgarada Adana kebabı çok seviyor. Tadı çok mükemmel. Antalya'ya tatile gelen her Rus Adana kebabı  yemiştir.''dedi. 

Manavgat'ta kebap yapan Can Küçükoğlu Restoran'ın sahibi Yılmaz Küçükoğlu, Rusların ızgarada tercihinin Adana kebabı olduğunu söyledi. Küçükoğlu, çok sayıda daimi Rus müşterilerinin olduğunu söyledi.

Manşetler

Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü
Seyahatin yeni rotasını lezzet çiziyor: 2026’nın turları
Brussels Airlines ile Deutsche Bahn, tek bilete girdi
Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!
İki kıta arasında yüzmek dünyayı çekiyor
Swissport, GHI ortaklığıyla Kolombiya pazarına giriyor