Rus havayollarında iptal

Rusya Sivil Havacılık Kurumu verilerine göre ekonomik kriz sonrası hava yolu şirketleri yurt dışında birçok noktaya yaptıkları uçuşları iptal ediyor.

MOSKOVA- Rusya’da ekonomik kriz sonrası hava yolu şirketleri yurt dışında birçok noktaya yaptıkları uçuşları iptal ediyor. Rusya Sivil Havacılık Kurumu Rosaviatsiya’nın verilerine göre, Rusya’da öncelikle taşradan yurt dışındaki popüler turizm merkezlerine yapılan uçuşlar iptal edilmeye başlandı.
Rosaviatsiya, Rusyalı hava yolu şirketlerinin 71 uluslararası destinasyona uçuşlarını iptal ettiğini açıkladı.
Uçuşlarını en fazla iptal eden şirketlerin başında Utair geliyor. Utair’in St.Petersburg, Tel Aviv, Rostov ve Samara’dan 19 destinasyona, Transaero’nun Perm, Samara, Tomsk, Novosibirsk ve Tümen’den Barcelona’ya, Moskova’da Havana ve Mumbai’ye, St.Petersburg’dan Viyana ve Kiev’e uçuşlarını iptal ettikleri belirtiliyor. Aeroflot ve S7’nin de bazı yurt dışı seferlerini iptal ettikleri bildiriliyor.

 

Manşetler

21.Runtalya Maratonu'na 82 ülkeden 10 bin sporcu katıldı
884 lirayı duyan İngilizler, Türkiye'ye akın etti
Türkiye'nin dev şirketine Vlora Havalimanı soruşturması
Hobi bahçelerine yıkım kararı ile 'acil satılık' ilanları
Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor
Ekonomi sınıfına yatırılabilen koltuklar geldi
Gemide yapılan düğün töreni gökyüzüne taşındı
Ordu'daki tarihi Aya Nikola adası turizme kazandırılacak
Süper zenginler Türkiye ekonomisinin 2,5 katını saklıyor