Rus geline Türk usulü düğün

Türk genci ile Antalya'da tanışan Rus gelin, Gaziantep'te Türk geleneklerine göre yapılan düğün töreni ile dünya evine girdi

GAZİANTEP -Türk genci ile Antalya'da tanışan Rus gelin, Gaziantep'te Türk geleneklerine göre yapılan düğün töreni ile dünya evine girdi. Antalya'da bir otelde çalışan Gaziantepli Yasin Semih Tekbaş (33) ile aynı otelde çalışan Rus uyruklu Ekaterina Sarkisyan (23) yaklaşık 4 yıl önce tanıştı. Kısa süre içinde arkadaş olan gençler uzun süre arkadaşlığın ardından ailelerinin de rızasıyla evlenme kararı aldı.



Gaziantep'e gelen Yasin ile Ekaterina, burada Türk geleneklerine göre dü zenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğün töreninde oldukça mutlu olduğ u gözlenen Rus gelin, çiftetelli oynayarak mutluluğunu eşi ve yakınları ile paylaştı. Rus gelin çiftetelli oynadığı sırada damadın yakınları, gelinin üzerine dolarlar yağdırdı.
Ekaterina, Türk gelenek ve görenekleri hakkında biraz bilgi sahibi olduğunu, gördükleri karşısında çok mutlu olduğunu söyledi.
Damat ise 4 yıllık arkadaşlıklarını noktalayarak evlendiklerini belirtti.
 

Manşetler

Yunanistan'da "havlu isyanı" zafer kazandı
6 ülkeden 11 grupta 600 dansçı Side'de dans etti!
Kaş'ta turizm sezonu Yörük Göçü ile başladı!
ŞUTUDER’de Yeni Başkan Mehmet Kamil Türkmen oldu
Harem'in Kalbi İlk Kez Kapılarını Açtı!
Vize başvurularının yüzde 90'ı onaylandı
Coffee Festivali'ne100’e Yakın Marka, 17 Bin ziyaretçi katıldı
Kemer destinasyonu 650 turizm acentesine tanıtıldı
Miniatürk’te “Bahara Merhaba” festivali başlıyor
Havayolları, jet yakıtı fiyatı nedeniyle 13 bin uçuşu iptal etti