LARNAKA- Rum Turizm Örgütü (KOT) adına hazırlanan turizme ilişkin rapor taslağında, resort modeli kumarhane kurulması önerisinin bulunduğu belirtildi.
Fileleftheros ekonomi eki, “Turizm Nedeniyle Casino-Resort” başlıklı haberinde, söz konusu kumarhanenin kurulmasıyla, 500 bin ile bir milyon ek turistin Güney Kıbrıs’a gitmesinin sağlanabileceğini yazdı.
Söz konusu raporda resort modeli kumarhane ile küçük kumarhanelerin avantajları ile dezavantajlarının da kıyaslandığını yazan gazete, Malta’da geçerli olan küçük kumarhanelerin daha çok iç pazara yönelik olduğu ek ziyaretçi çekmediği, Güney Kıbrıs’ta böylesi bir kumarhanenin kurulmasının da, KKTC’deki kumarhanelerin varlığından etkileneceğine dikkat çekildiğini belirtti.
Manşetler
Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat