Rize-Artvin Havalimanı nisan ayından itibaren açılacak

Vali Kemal Çeber, " Biz bu sene nisan ayından itibaren hemşehrilerimizi, Rize-Artvin Havalimanı'na indirmeyi planlıyoruz.

RİZE - Türkiye'nin deniz üzerine yapılan ikinci havalimanı olma özelliğini taşıyan Rize-Artvin Havalimanı'nda sona doğru yaklaşıldı. Bölgede, havalimanı projesinin ne zaman tamamlanacağı konusunda meraklı bir bekleyiş var. Rize Valisi Kemal Çeber, "Rize-Artvin Havalimanı nisan ayından itibaren açılacak" dedi.
Vali Kemal Çeber, " Biz bu sene nisan ayından itibaren hemşehrilerimizi, Rize-Artvin Havalimanı'na indirmeyi planlıyoruz. Nisan olmazsa mayıs olur.. İlk çay olmazsa ikinci çay olur.. Hedefimiz açılışı nisan ayında yapmak.." dedi.

TÜRKİYE'NİN DENİZ ÜZERİNE YAPILAN İKİNCİ HAVALİMANI

Rize merkeze 34, Hopa ilçe merkezine 54, Artvin'e 125 kilometre uzaklıktaki Yeşilköy ve Pazar sahili mevkisine inşa edilen Rize-Artvin Havalimanı, Türkiye ve Avrupa'nın Ordu-Giresun Havalimanı'nın ardından ikinci deniz üzerine dolgu havalimanı olacak.

Manşetler

 Korkuteli'nin tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılıyor!
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi
Brezilya, 2026 Karnavalı'nda yabancı ziyaretçi rekoru
Trump, İspanya ile ticarete veda ediyor
Gürcistan BM turizm adaylığını geri çekti
Astana, Avrupa seyahat forumuna ev sahipliği yapacak.
Turizmci Murathanoğlu beton mikserinin altında kalarak can verdi