Rixos Premium’da yemek dersi

Rixos Premium’da usta aşçılar tarafından otel misafirlerine verilen mutfak derslerinin gözdesi baklava oldu

ÜNAL BAŞUSTA-TÜRKİYE TURİZM

ANTALYA- Rixos Premium'un bünyesinde bulunan usta aşçılarotelde kalan misafirlerine Türk mutfağı dersleri vermeye başladı. Otelde konaklayan müşterilen en çok baklavanın nasıl yapıldığını öğrenmek için aşçıların yanından ayrılmadılar.



Misafirlerine otelde konakladıkları süre içinde en aç üç özel yemek yapımını öğreten aşçılar "Bir dahaki yıl yeni bir üç yemek öğrenmek için yine gelecekler"dediler.
Misafirlerinin istedikleri alanda yapılan dersler, usta aşçıların öğretmenliğinde veriliyor. En çok baklava yapımını öğrenmek isteyen Rixos Premium misafirleri, derslerin çok zevkli geçtiğini söylerken, bu imkanı Rixos Premium"da buldukları için, hem ustalarına hem de Rixos"a teşekkür ettiler.





Manşetler

İtalya'nın en iyi üç çiçek festivali ve çiçek halı geleneği
İtalya, turizmi köylere yaymak için projeler geliştiriyor
İspanya'nın 2030 turizm stratejisi: İnsan odaklı eko sistem
2025'te en fazla iletişim yapan sektör hangisi?
AVM sektöründe, ciro artsa da reel daralma yaşandı!
Alkollü içkilerin satışına ve tanıtımına yasak geliyor
Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Reklamverenler Derneği yeni yönetimini seçti
Türkbükü'nde turizm tesisinde kapasite artışına onay
Bodrum’daki otel projesi için düğmeye basıldı