Rixos Pera İstanbul açılıyor

Rixos Hotels, İstanbul'daki ikinci otelini Pera'da açmaya hazırlanıyor. Rixos Pera İstanbul, Mayıs 2012'de hizmete girecek.

İSTANBUL- Rixos Hotels, İstanbul'daki ikinci otelini Pera'da açmaya hazırlanıyor. Rixos Pera İstanbul, Mayıs 2012'de hizmete girecek.
1876'da hizmete giren ve İstanbul'un en eski otellerinden biri olarak bilinen Royal Otel'in renove edilerek Rixos Pera İstanbul olarak yeniden hayat bulduğu bina, üç bloktan ve 21'i suit olmak üzere 116 lüks odadan oluşuyor. Rixos Pera İstanbul, restoran, bar, SPA&Fitness hizmetlerini lüks konsepti ve Pera bölgesinin tarihiyle harmanlayarak sunuyor.

RESTORAN VE BARLARI EMRE ERGANİ İŞLETECEK
Rixos Pera İstanbul'da dünya lezzetlerinin sunulacağı dört a'la carte restoran yer alıyor. Park Şamdan, Chapelle, Jack Russel ve Cafe Royal adlı yeni mekanlar İstanbul gece hayatına yön veren isimlerden Emre Ergani tarafından işletilecek.

Manşetler

Yacht Life Boat Show 2026 Antalya'da başladı
36 bin 500 keçiboynuzu fidanı toprakla buluştu!
21.Runtalya Maratonu'na 82 ülkeden 10 bin sporcu katıldı
884 lirayı duyan İngilizler, Türkiye'ye akın etti
Türkiye'nin dev şirketine Vlora Havalimanı soruşturması
Hobi bahçelerine yıkım kararı ile 'acil satılık' ilanları
Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor
Ekonomi sınıfına yatırılabilen koltuklar geldi
Gemide yapılan düğün töreni gökyüzüne taşındı