Ritz Carlton'ı satmaya çalıştılar

Londra Ritz Carlton'ı iki iş adamına "kelepir" fiyata satmaya çalışan Anthony Lee'ye beş yıl hapis cezası verildi.

PARİS -Londra Ritz Carlton'ı iki iş adamına "kelepir" fiyata satmaya çalışan Anthony Lee'ye beş yıl hapis cezası verildi.
Fransa'da yayımlanan Liberation gazetesinin haberine göre, 49 yaşındaki eski kamyon şoförü Lee ile iki arkadaşı emekli Patrick Dolan ve hukuk müşaviri Conn Farrell, 2007 yılında değerinin 450 ila 600 milyon sterlin arasında olduğu belirtilen Ritz Carlton'ı 250 milyon sterlin (298 milyon avro) karşılığında satmaya çalıştı.
İngiltere'nin başkenti Londra'da Piccadilly caddesinde bulunan ünlü Ritz Hotel'in satışını gerçekleştiremeden yakalanan Lee ve arkadaşlarının alıc ılara kendilerini otelin gerçek sahipleri olan Sir Frederick ve Sir David Barclay kardeşlerin yakın dostları ve iş ortakları olarak tanıttığı ifade ediliyor.
Lee ve arkadaşlarının alıcılardan 1 milyon sterlin avans da aldıkları belirtiliyor.
Önceki gün hakim karşısına çıkan dolandırıcılar, 5 yıl hapisle cezalandırıldı.

Manşetler

Schengen vizesinde karaborsa dönemi
Tamince'den 'Epstein' iddialarına yanıt: Arkadaşım rica etti
Sani Şener, Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
obilet’e ‘Bilirkişi Heyeti’ şoku!
Türkiye'de pilot sayısı 17 bin 910'a ulaştı
Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar