Reysaş Holding Hilton'lar açıyor

Reysaş Turizm Grubu Başkanı Mehmet Emin Kocaaliler, :Erzincan, Eskişehir, Kastamonu, Sinop ve Erzurum’da Hilton Garden Inn markasıyla hizmet vereceğiz.

İSTANBUL- Hilton Grubu ile el sıkışan Reysaş Holding, toplam 100 milyon dolarlık yatırımla 5 farklı şehirde otel açacak. Reysaş Turizm Grubu Başkanı Mehmet Emin Kocaaliler, “Erzincan, Eskişehir, Kastamonu, Sinop ve Erzurum’da Hilton Garden Inn markasıyla hizmet vereceğiz” dedi.

Türkiye’nin 34. büyük holdingi olan Reysaş, 26 farklı sektörde hizmet veriyor. Faaliyette bulundukları sektörler arasına turizmi de ekleyen Reysaş Holding, Hilton Grubu ile 5 otellik bir franchise anlaşma yaptı. Reysaş Holding Turizm Grubu Başkanı Mehmet Emin Kocaaliler konuya ilişkin TurizmdeBuSabah’a şu bilgileri verdi:”Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Durmuş Döven, başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, devlet büyüklerimizin yönlendirmeleriyle turizm sektörüne girdi. Hilton Grubu ile 5 otellik anlaşma yaptık. Erzincan, Eskişehir, Kastamonu, Sinop ve Erzurum’da Hilton Garden Inn markasıyla hizmet vereceğiz.

“BÜTÜN OTELLER 2018’DE AÇILMIŞ OLACAK”
Erzincan’daki otelimiz kapılarını açtı. Önümüzdeki ay Eskişehir’deki yatırımı devreye almayı planlıyoruz. Otellerin tamamı 2018 yılında açılmış olacak. Otel yatırımlarımızın mülkiyeti bize ait. Bunun yanısıra İstanbul’da da bir otel projesi düşünüyoruz.”

İHTİYACI GÖRÜP YATIRIM YAPACAK
Son yıllarda bazı bölgelerde yatak arzının kontrolsüz artış gösterdiğini ifade eden Kocaaliler, “Biz doğru fizibiliteler yaparak nerede ihtiyaç varsa orada kaliteli hizmet vermek istiyoruz. Konaklama sektöründe planlı bir büyümeden yanayız” dedi.
 

Manşetler

Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat
Rusya Pazarında telep arttı, Sömestir rekor kırdı!