Restoran ve kafelere destek paketi… 20 milyon TL’ye kadar…

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restoran ve kafe işletmecileri için açıkladı: Pazartesi gününden itibaren Ziraat Bankası’na başvurduklarında bu krediden yararlanabilecekler.

ANKARA- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restoran ve kafe işletmecileri için açıkladığı kredi hakkında “3 milyona kadar cironuz varsa 1 milyon, 125 milyon ve üzeri cironuz varsa 20 milyon kademeli 4 kredi mevcut. Pazartesi gününden itibaren Ziraat Bankası’na başvurduklarında bu krediden yararlanabilecekler. İki kriter mevcut. Biri Kültür ve Turizm Bakanlığı işletme belgeleri olması lazım, ikincisi Ziraat Bankası’nın pos cihazlarını kullanmaları lazım.” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restoran ve kafe işletmecileri için açıkladığı kredi hakkında “3 milyona kadar cironuz varsa 1 milyon, 125 milyon ve üzeri cironuz varsa 20 milyon kademeli 4 kredi mevcut. Pazartesi gününden itibaren Ziraat Bankası’na başvurduklarında bu krediden yararlanabilecekler. İki kriter mevcut. Biri Kültür ve Turizm Bakanlığı işletme belgeleri olması lazım, ikincisi Ziraat Bankası’nın pos cihazlarını kullanmaları lazım.” dedi.

Manşetler

11.000 Alman tatilci en beğendiği otelleri belirledi
Taş Tepeler’de yeni bulgular Neolitik Döneme ışık tutuyor
Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!