Rekabet “Ofisten Mutfağa” taşınıyor

“Ofisten Mutfağa” yarışması, çalışan motivasyonunu artırmayı,yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenmeyi ve takım ruhunu yükseltmeyi hedefliyor.

İSTANBUL- İş dünyasının profesyonelleri, “Ofisten Mutfağa”ile mutfak mesaisine başlıyor. Türkiye’de şirket içi iletişime yeni bir boyut kazandıracak olan “Ofisten Mutfağa” yarışması, çalışan motivasyonunu artırmayı,yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenmeyi ve takım ruhunu yükseltmeyi hedefleyen tüm şirketlerin katılımına açık…

PROJELER DEĞIL MENÜLER YARıŞACAK
Ekipler arasındaki yarışmalar, 1-3-15-22-29 Şubat tarihlerinde, USLA Mutfak Akademisi’nde gerçekleşecek. Her hafta dört şirketin yarışacağı “Ofisten Mutfağa” yarışmasında; yarışmacı ekiplerin yarışmadan 10 gün önce organizasyon komitesine verdikleri malzeme listesi ve reçeteleri ile aynı menüyü ( başlangıç + ana yemek + tatlı) hazırlamaları beklenecek. Yarışmacılara profesyonel mutfak şefleri tarafından pratik eğitimler de verilecek.

Şirketler, jüri tarafından belirlenen puanlama kriterlerine göre yarışacaklar ve bu puanlama sistemi üzerinden yarışma boyunca en yüksek puanı alan 4 şirket 8 Mart 2016’da finalist olacak. Finalde yarışan ekipler ise 11 Mart 2016 tarihinde Movenpick İstanbul Golden Horn Hotel’de gerçekleşecek törende ödüllendirilecekler.
Moderatörlüğünü, ünlü radyo-TV program yapımcısı ve sunucusu Mert Ruscuklu’nun yapacağı yarışmada, birinci olan ekip, büyük ödül olarak 25-28 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Düsseldorf Gourmet Festival’e katılma şansı elde edecek. Wyndam Garden Hotel’de konaklayacak birinciler, fuar ve kültür sanat merkezi Düsseldorf’da geleneksel mutfaklarda, gurme lezzetlerin tadımı ile gustolarına yakışır bir tatil yaşayacaklar.

PATRONLAR DEĞIL YEMEK USTALARı DEĞERLENDIRECEK
“Ofisten Mutfağa”da, şirket ekiplerinin hazırladığı menüleri, alanının usta isimlerinden oluşan bir jüri değerlendirecek.Yarışmanın jüri üyeleri arasında; Ali Ronay, Maksut Aşkar ve Sedef İybar yer alıyor.
“Ofisten Mutfağa”; Citibank, Astra Zeneca, Pirelli, Nestle, Abbott, Anadolubank,ING Bank, Jotun, Avea, Tüpraş, Netaş, İpsos KMG, TTNET, Turkcell, Ford, Microsoft, Doğuş Oto, Şişe Cam, Hürriyet, Eczacıbaşı,Ericsson,3M, Vodafone, Cocacola, KPMG,Vestel, Bosch, Anadolu Sigorta, Finansbank, Alcatel lucent, Odeabank, Garanti, Beymen, Vestel, gibi büyük şirketlerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği “Ofisten Sahneye” yarışmasını 6 yıldır başarıyla gerçekleştiren HY Tanıtım’ın yeni projesi… Yarışmayla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isteyen şirketler www.ofistenmutfaga.com adresini ziyaret edebilirler.
 

Manşetler

Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon eylülde yüzde 3,8'e yükseldi
Captain Arctic Kuzey Kutbu’na rüzgarla sefere çıkıyor
Almanya'nın en zenginleri listesinde 3 Türk yer aldı
Yapay zekâ uçakta ne yendiğini takip ediyor
Türkiye'den beş şirket listede
Analistler: Uçak bilet fiyatları daha da yükselecek
Mısır’dan seyahat dünyasına çağri: “B planı değiliz!”
Kral öldü, milyar dolarlık imparatorluk sahipsiz kaldı
Pegasus 142 milyon euroya iki havayolu şirketi aldı
Ekolojik belgeselin Kalbi Bozcaada'da atacak: