İSTANBUL- Tenor Ömer Ali Otar"ın özel yorumuyla Selmi Andak şarkıları başta olmak üzere Türk Pop"unun en güzel örnekleri 24 Temmuz Cumartesi akşamı Rejans Restaurant"ta
Geçtiğimiz günlerde yitirdiğimiz, Türk Pop"una kazandırdığı çok sayıda eserle müzik dünyamızda özel bir yere sahip olan Selmi Andak, bu hafta sonu Rejans"ta seslendirilecek şarkılarıyla anılacak.
Rejans"ta bu yıl boyunca program yapan ve özel yorumlarıyla büyük beğeni kazanan uluslararası tenor Ömer Ali Otar, Andak"ın Nil Burak"ın yorumuyla sevilen şarkısı Güneş Bir Kere Doğdu başta olmak üzere özel hançere isteyen şarkılarını Rejans"severlerle buluşturacak. Kadın sesinden dinlemeye alıştığımız bu şarkının erkek sesinden özel yorumu, gecenin en büyük keyiflerinden biri olacak.
Ömer Ali Otar, yalnız Türkçe Pop"un unutulmaz şarkılarını değil, dünya müziğinden farklı dillerde ve farklı tarzlarda şarkıları da büyük ustalıkla seslendiren bir isim. Piyanist Utku Günenç eşliğinde sunacağı programda, Ömer Ali Otar, Rusça, İspanyolca, İtalyanca ve İngilizce parçalara da yer verecek. Tabii, Türk Pop"undan özel parçalar da repertuarda yer alacak.
Bu özel programı kaçırmamak için, 23 veya 24 Temmuz akşamına Rejans"taki yerinizi ayırtın
Manşetler
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?
Bakan Ersoy ve THY buluştu: Turizmde rota genişliyor
Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon eylülde yüzde 3,8'e yükseldi
Captain Arctic Kuzey Kutbu’na rüzgarla sefere çıkıyor
Almanya'nın en zenginleri listesinde 3 Türk yer aldı
Yapay zekâ uçakta ne yendiğini takip ediyor
Türkiye'den beş şirket listede
Analistler: Uçak bilet fiyatları daha da yükselecek
Mısır’dan seyahat dünyasına çağri: “B planı değiliz!”