Ramazan Bingöl'ün acı günü

TÜRES Başkanı ve RB et lokantaları sahibi Ramazan Bingöl'ün babasının Fatih Camii'ndeki cenaze töreninde turizm, siyaset ve sanat dünyası buluştu.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM


İSTANBUL- TÜRES Başkanı ve RB et lokantalarının sahibi Ramazan Bingöl'ün babası Ömer Bingöl, Fatih camiinde ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Edirnekapı Mezarlığı'ndaı toprağa verildi.



Cenaze törenine turizm, siyaset ve sanat dünyasından ünlüler yanında İstanbul'da bulunan Şanlıurfalı restoranlarının sahipleri de katıldı.
Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, İstanbul Vali Yardımcısı Hürrem Aksoy, İstanbul Kültür ve Tuirizm İl Müdürü Doç.Ahmet Emre Bilgili, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Muammer Erol, Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Öcalan, İstanbul Tarım İl Müdürü Ahmet Kavak, Müsiad Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Müsiad eski Genel Başkanı Ömer Bolat, BAKTAD Genel Başkanı Mehmet Yıldırım, İstanbul Gıda Kuruluşları Derneği Genel Başkanı Necati Göksu, İstanbul Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Güler Osmanlı Mutfağı'nın sahibi Ali Güler katıldı.







Cenazeye katılan sanatçılar arasında Nuri Sesigüzel ve Yaşar Alptekin yer aldı. Cenazeye katılanları Ramazan Bingöl ve ağabeyi Ziya Şark Sofraları''nın sahibi Ziya Bingöl ile kardeşleri karşıladı.
Cenaze törenini turizm sektöründen gazeteci olarak Aşçılar Dünyası sitesinin sahibi Ahmet Engin Çetin ile Turkiye Turuzm izledi.
Türkiye Turizm değerli dostumuz Ramazan Bingöl'ün babasına Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sevenlerine sabır diler.


Manşetler

Alaçatı Marina'nın sahibi konkordato ilan etti
Havalimanlarında dijital gümrük dönemi başladı
Lagina Antik Kenti ve Anahtarın Gizemli Yolculuğu
Airbnb’den Ev Kiralayacaklar Dikkat!
Dünya seyahat pazarı 2050’de 4,2 trilyon dolar. büyüyecek
Kaunos Antik Kenti’nde kazılar 60 yıldır aralıksız sürüyor
Uçakta 4 saniyelik ölümlü türbülansa yolcular dava açtı
Ölüdeniz'e yaya girişi 150, otomobille giriş 750 lira oldu
 Virüslü yolcu gemisi Kanarya Adaları'na demirleyecek
Sani Şener: Her şeyden aklandım ve geldim