Ramada Plaza By Wyndham İzmir Otel’i açıldı

SESEMAR Mermer firmasının sahibi, iş adamı Engin Gökdemir tarafından satın alınan Ramada Plaza By Wyndham İzmir Otel’in açılışı gerçekleştirildi.

İZMİR - SESEMAR Mermer firmasının sahibi, iş adamı Engin Gökdemir tarafından satın alınan Ramada Plaza By Wyndham İzmir Otel’in açılışı gerçekleştirildi.
Afyonkarahisarlı iş adamı Engin Gökdemir, İzmir’de bulunan Ramada Plaza By Wyndham İzmir Oteli’ni satın aldı. Otelde yapılan tadilatın ardından geçtiğimiz cumartesi günü otelin açılışı yapıldı. Açılışa, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de katıldı.

“GÜZEL BİR AÇILIŞ OLDU”
Hizmete açılan otelle ilgili görüşlerini belirten Otel Sahibi Engin Gökdemir, 2 yıl önce turizm sektörüne girmeyi hedeflediklerini belirterek, “Kısmet bugüneymiş. Güzel, prestijli bir marka olan Wyndham ailesine katıldık. Süreç biraz acele oldu ama güzel oldu. Buraya gelerek açılışımızı onurlandıran, katılamayıp tebrik mesajı gönderen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

“AFYONLULARIN İZMİR’DE BİR OTELİ OLDU”
Engin kardeşimiz, iş hayatında başarılı bir insan. Aynı zamanda hayırsever de birisi. Madencilik sektöründe Türkiye’nin pek çok yerlerinde yatırımları var. Kendisi turizm alanında da yatırım yapmak istedi. Ramada Otel devraldı. Güzel de tadilatını yaptı. Otelin açılışını yaptı. Özel bir açılış oldu. Artık Afyonluların İzmir’de bir kapısı, bir oteli var. Afyonkarahisarlı bir hemşehrimizin, İzmir’de bir yatırım yapmasından büyük gurur duyduk. Allah içini dolu etsin, bol kazanç versin.” dedi.>>>Gazete3

Manşetler

Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak