Radisson Collection, Vadistanbul'da "Sanat Günleri"

Sanat Günleri' etkinliğininde, yazar Ayşe Kulin ve dijital sanatçı ve sanat tarihçisi Hakan Yılmaz’ın yer aldı.

İSTANBUL - Radisson Collection Hotel, Vadistanbul, sanat ve tasarım özelliklerini, düzenlediği 'Sanat Günleri'nde' sergiledi. 'Sanat Günleri' etkinliğinine, yazar Ayşe Kulin ve dijital sanatçı ve sanat tarihçisi Hakan Yılmaz katıldı.

Radisson Collection Hotel, Vadistanbul Sanat Günleri’nde, eserleri; İstanbul, Miami, Barselona ve Kaliforniya’da önemli koleksiyonların arasında yer alan dijital sanatçı Hakan Yılmaz’ın 'Serenity Series' eserinin anlatımıyla başladı. Yelda İpekli moderatörlüğünde Hakan Yılmaz ile Türkiye'de dijital sanat üzerine bir sohbet yapıldı. Yazar Ayşe Kulin ile 'Cumhuriyetin Başarılı Kadınları' sohbeti gerçekleşti ve Ayşe Kulin’in kitap imzasıyla sürdü.

Radisson Collection Hotel, Vadistanbul Genel Müdürü Ersin Durgun, “Sanata ve sanatçıya verdiğimiz değerin bir ifadesi olarak 'Sanat Günleri' etkinliğine ev sahipliği yapıyoruz” dedi.
Oudgun, Dijital Sanatçı ve Sanat Tarihçisi Hakan Yılmaz ile 'Cumhuriyetin 100. Yılında Dijital Sanat ve Yapay Zeka Gelişimi' ve ünlü yazar Ayşe Kulin ile 'Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye'nin Başarılı Kadınları' söyleşilerini gerçekleştirdiklerini belirterek “Hakan Yılmaz'ın Serenity Series adlı eserini ziyaret etmek isteyen tüm sanatseverleri 31 Aralık tarihine kadar otele davet ediyoruz” dedi.
 

Manşetler

Turizmciler: TÜRSAB Başkanı ne yapmak istiyor?
THY’den KKTC’ye sağlık turizmi indirimi
Alman turistleri Yunanista'na kaptırmayalım!
Alanya'nın fıstıklı limonatası tescillendi
Princess Cruises 2026 Yılında Avrupa'ya Beş Gemi Gönderiyor
 800 yıllık Obruk Hanı, otel hizmeti verecek
Bitmeyen gökdelen... 34 yıllık inşaat, lüks otel yapılmak isteniyor
İflas eden otel grubuyla ilgili iddia! "Kredi kaçırma..
Antalya'da Avrupa Günü kutlandı
Turizme değerli hizmetlerde bulunan Yalçın Manav’I kaybettik