İSTANBUL – İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir bölgesinin 5 yıldızlı oteli Radisson Blu Hotel, Istanbul Asia’da Genel Müdürlük görevine Mustafa Gültekin atandı.
Hacettepe Üniversitesi Maliye Bölümü’nden mezun olduktan sonra 1997 yılında iş yaşantısına Sümerbank’ta müfettiş olarak başlayan Mustafa Gültekin, uzun yıllar bankacılık sektöründe denetim faaliyetlerinde bulunmuş ve önemli projelere imza attı.
Denetim konusundaki başarılarını takiben medya ve turizm alanında hizmet vermekte olan kurumsal şirketlerde deneyimine devam eden Gültekin; The Carlson Rezidor ailesine 2007 yılında katıldı. Zincirdeki ilk görevine Radisson Blu Conference & Airport Hotel İstanbul’da Mali İşler Müdürü olarak başlayan başarılı müdür 2011 yılında Radisson Blu Bosphorus Istanbul oteline Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Bir yıl içerisinde aynı otelin Otel Müdürü olarak atanan Mustafa Gültekin; 8 Temmuz 2013 tarihinden itibaren Radisson Blu markasının henüz bir yıllını yeni doldurmuş projesi Radisson Blu Hotel Istanbul Asia otelinde Genel Müdürlük görevini sürdürecek. Otelcilik sektöründe özellikle Finans ve Gelir Yönetimi alanında uzman Türk Genel Müdür evli ve bir çocuk babasıdır.
Manşetler
Türkiye'nin medikal ve kayak turizmine ilgi yükseldi
Andrea Bocelli’nin Romanza 30. Yıl için İstanbul'a geliyor
Yunanistan'dan Türk vatandaşları için vize kararı
İbrahim Canliel, Air Astana Group’un CEO’su oldu
2025'te Antalya'ya 120 bin Letonyalı turist geldi
TUI raporu: Bilgi odaklı seyahatlere artan ilgi artıyor
Turizmin yeni hedefi: Belirsizlik çağında yönü değişiyor
İstiklal Caddesi, 2025'te 107 milyonla rekor kırdı
easyJet: Türkiye, Kıbrıs ve Mısır rezervasyonlarda düşüş
Heritage İstanbul'da tarihi yarımadanın hafızası sunuluyor