Qatar Airways Vnukovo'nun hissesini satın aldı

Qatar Airways, Rusya’nın üçüncü büyük havalimanı olan Moskova Vnukovo Havalimanı’nın yüzde 25’in satın almak için mutabakat anlaşması imzaladı

DOHA- Doha merkezli Qatar Airways, Rusya’nın üçüncü büyük havalimanı olan Moskova Vnukovo Havalimanı’nın yüzde 25’in satın almak için mutabakat anlaşması imzaladı.

İmza töreni Doha’daki Oryx Rotana Hotel’de gerçekleştirildi. Qatar Airways Group yönetim kurulu başkanı Akbar Al Baker anlaşmayı Vnukovo Uluslararası Havaalanı yönetim kurulu başkanı Vitaly Vantsev ile birlikte imzaladı.

Al Baker şunları söyledi: “Rusya ile Katar arasındaki Kültür Yılı’nı kutlarken, Moskova’nın Vnukovo Uluslararası Havalimanı’nın yüzde 25’i kadar potansiyel kazanımı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Böyle bir yatırım, geçtiğimiz yıl St. Petersburg’a doğrudan hizmetlerin yanı sıra Moskova’ya yaptığımız üç günlük seferlerimizle birlikte, ülkeyle kurduğumuz güçlü bağları tamamlayacak”.

Manşetler

AJet'te yeni bagaj kuralına uymayana 50 Euro Ceza
Milyonluk yatlar Yenikapı’ya demirledi
7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı
Mevlana, vuslatının 752'nci yılında Antalya'da anıldı
Antep-Egina savaşının galibi belli oldu
CarrefourSA, Mağazacılar Günü’nü 15 bin çalışanı ile kutladı
Küresel Kadın Zirvesi'nde kadın liderler buluşuyor
Girit Evi Side'de Giritli yaşamı ve turizmine ışık tutuyor!
Alanya Noel Pazarı'nda Demre ürünlreri satıldı
Minyatür Medeniyet müzesi turistlerin ilgisini çekiyor