Abdurrahman Büyükkeskin
Side-Manavgat/Antalya - Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, MATSO Turizm Fakültesi'nin yatak kapasitesi bakımından Türkiye'nin en büyük turizm destinasyonu olan Manavgat -Sidede turizmin sürdürülebilir, kalifiye eleman bulma, turizmi çeşitlendirme, turizmi yılın 12 ayına yaymada yol gösterici ve ufuk açıcı olacağını söyledi.
Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Manavgat'ta Akdeniz Üniversitesi'nin yeni yapılan fakültelerini yerinde incelemek için turizm kentine geldi.
Rektör Özkan, üniversite binalarında yaptığı ziyaret sonrası Manavgat Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Özkan'a Manavgat turizmi hakkında bilgilendirme yaptı.
Yaklaşık 300 bin yatak kapasitesi ile Manavgat'ın Türkiye'nin en büyük turizm destinasyonu olduğunu belirten Belediye Başkanı Şükrü Sözen şunları anlattı: '' Manavgat'ta ''turizm'' herkesin hayatına dokunan sektör. Turizm şehrimizde başat sektör.
Manşetler
Taş Tepeler’de yeni bulgular Neolitik Döneme ışık tutuyor
Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek