President ve Citadel'in çevre günü

BW The President Hotel ve BW Citadel Hotel çalışanları, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde, Ahırkapı Sahili’ndeki atıkları topladı

İSTANBUL- İstanbul"un ilk Yeşil Yıldız"lı oteli BW The President Hotel ve grubun bünyesindeki BW Citadel Hotel; 5 Haziran Dünya Çevre Günü"nde, çevre farkındalığı yaratmak amacıyla, otel personeliyle birlikte, Ahırkapı Sahili"ndeki atıkları toplayarak bir kez daha çevre duyarlılığına katkıda bulundu. President ve Citadel Hotel çalışanları, Ahırkapı Sahili"ndeki çöpleri toplamak için el ele verdi.

BW The President Hotel Genel Müdürü Gülseren Vatansever, Satış Müdür Yardımcısı İrem Küçükay, Teknik Müdürü Erdoğan Işıklar, BW Citadel Hotel İşletme Müdürü Vedat Ergün"ün de aralarında bulunduğu The President ve Citadel Hotel çalışanlarının, sahilde atık çöpleri toplayarak yaptığı temizlik faaliyeti, çevredeki vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görürken, büyük takdir topladı.

Sürdürülebilir bir dünya için sürdürülebilir çevrenin olması gerektiğini kaydeden BW The President ve BW Citadel Otelleri Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu; otel personelinin yanı sıra, çevre esnafı ve turizm otelcilik bölümü öğrencilerine, "Çevre Eğitimi" verdiklerini anlatarak, çevrenin korunması ve çevre duyarlılığının arttırılması konusunda, bilinçlendirme çalışmalarının devam edeceğini açıkladı.

İstanbul"un ilk "Yeşil Yıldız"ını aldıklarını hatırlatan Recep Arifoğlu, çevrenin korunması konusunda ciddi altyapı yatırımı yaptıklarını belirterek, şu an, güneş enerjisi ve yağmur toplama sistemi yatırımları üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Otel genelinde çevre eğitimlerinin artarak devam ettiğini kaydeden Genel Müdür Gülseren Vatansever ise, yapılan çalışmaların neticesinde, bu yıl yaklaşık 9600 kg kağıt atığın geri dönüşümünü sağlayarak, 163 ağacın kesilmesini önleyeceklerini sözlerine ekledi.

Manşetler

Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu