President Hotel'den çevre koruma

‘Yeşil Yıldız’lı BW Plus The President Hotel, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde, ‘sürdürülebilir dünya için sürdürülebilir çevrenin’ önemine dikkat çekti.

İSTANBUL- İstanbul’un ilk, ülkemizin ikinci ‘Yeşil Yıldız’ını alan BW Plus The President Hotel, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde, ‘sürdürülebilir dünya için sürdürülebilir çevrenin’ önemine dikkat çekti.



Çevre esnafı ve Tarihi Yarımada’daki vatandaşlara, çevrenin önemini anlatan broşürler dağıtıldı ve BW Plus The President Hotel, çevreye duyarlı yaklaşımı nedeniyle büyük takdir topladı.
Çevrenin korunmasına yönelik otelde ciddi bir altyapı yatırımı yaptıklarını kaydeden BW Plus The President Hotel Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu, çevreye duyarlı yatırımın ardından İstanbul’un ilk Yeşil Yıldız’ını alan oteli olduklarını hatırlattı.



BW Plus The President Hotel Genel Müdürü Gülseren Vatansever ise, çevreci çalışmaların neticesinde, yılda 10 binin üzerinde kağıt atığının geri dönüşümünün sağlandığını ve 200’e yakın ağacın kesilmesinin önlendiğini belirtti.



5 Haziran Dünya Çevre Günü
1972 yılında, İsveç’in Stockholm kentinde yapılan Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı’nda alınan bir kararla, 5 Haziran günü Dünya Çevre Günü olarak kabul edildi.

Manşetler

Türkiye'de pilot sayısı 17 bin 910'a ulaştı
Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti