President Hotel'de 2011’i karşılayın

BW The President Hotel, yeni yıla, İstanbul'un tarih ve kültür merkezinde girmeyi düşünenlere, "2010'a Güle Güle, 2011’e Hoşgeldin’ yeni yıl eğlencesi hazırladı.

İSTANBUL- BW The President Hotel, yeni yıla, İstanbul'un tarih ve kültür merkezinde girmeyi düşünenlere, "2010'a Güle Güle, 2011"e Hoşgeldin" yeni yıl eğlencesi hazırladı.
Eski İstanbul'un merkezinde, Tarihi Yarımada bölgesinde yer alan BW The President Hotel'de, aileniz ve dostlarınız ile yeni yıla mutlu bir başlangıç yapabilirsiniz.
BW The President Hotel'in Marmara Restaurantı"nda, romantik bir yılbaşı düşünenler, yılbaşına özel hazırlanan Türk ve Osmanlı mutfağının lezzetlerini tadabilirler.
20.00 ile 02.00 arasındaki yılbaşı balosunda; DJ, orkestra, oryantal ve folklor grubu eşliğinde, unutulmaz bir yılbaşı gecesi sizi bekliyor. Gecede, limitsiz yerli içkiden oluşan özel yılbaşı mönüsü hazırladı.
2011 yılına, neşeli ve keyifli bir başlangıç için Sizleri bekliyoruz...


Yılbaşı Yemeği kişi başı limitsiz yerli içki: 240 TL

Ayrıntılı Bilgi ve Rezervasyon: 0212 516 69 80
www.thepresidenthotel.com

Manşetler

Schengen vizesinde karaborsa dönemi
Tamince'den 'Epstein' iddialarına yanıt: Arkadaşım rica etti
Sani Şener, Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
obilet’e ‘Bilirkişi Heyeti’ şoku!
Türkiye'de pilot sayısı 17 bin 910'a ulaştı
Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar