Pegasus'ta Babalar Günü

Pegasus, Babalar Günü için yaptığı özel indirimle, yolcularını diledikleri noktaya yüzde 30 daha ucuza uçuracağını açıkladı

İSTANBUL- Son zamanlarda gerçekleştirdiği kampanyalar ile havacılık sektöründe "uçmayı kolaylaştıran havayolu" olarak tanımlanan Pegasus Hava Yolları, Babalar Günü için yaptığı özel indirimle, yolcularını diledikleri noktaya yüzde 30 daha ucuza uçuracağını açıkladı. 19 Haziran Babalar Günü'nde internet sitesinden bilet alacak Pegasus yolcuları, 1 Ağustos-31 Ekim 2011 tarihleri arasında yurt içi ve yurt dışında bulunan 46 destinasyon noktasından birine yüzde 30 indirim ile uçabilecekler.
Son zamanlarda gerçekleştirdiği kampanyalar ile havacılık sektöründe "uçmayı kolaylaştıran havayolu" olarak tanımlanan Pegasus Hava Yolları, Babalar Günü için yaptığı özel indirimle, yolcularını diledikleri noktaya yüzde 30 daha ucuza uçuracağını açıkladı.
19 Haziran Babalar Günü'nde internet sitesinden bilet alacak Pegasus yolcuları, 1 Ağustos-31 Ekim 2011 tarihleri arasında yurt içi ve yurt dışında bulunan 46 destinasyon noktasından birine yüzde 30 indirim ile uçabilecekler. Pegasus Havayollarından yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Pegasus'un 20 ülkede 46 noktaya ulaşan destinasyonlarından seçilebilecek bir noktaya yüzde 30 indirimle seyahat etmek isteyen Pegasus misafirleri; internet sitesinden seçtikleri uçuş noktaları ile rezervasyonlarını oluşturduktan sonra 'Babalar Günü' butonunu tıklayarak rezervasyonu onayladıklarında, babalarına bu eşsiz hediyeyi sunma imkanına kavuşmuş olacaklar. "

BALAYI MÜJDESİ.

Pegasus Havayolları yaptığı kampanyalara bir yenisini daha ekleyerek, hayatlarının en önemli dönemi olan balaylarını unutulmaz kılmak isteyen yeni evli çiftler için de internet adresi üzerinden bilet alarak Beyrut, Marsilya, Paris, Roma ve Viyana gibi romantik şehirlere tek yön vergiler dahil 69, 99 Euro'dan başlayan fiyatlarla seyahat etme imkanı sağladığını açıkladı.

Manşetler

Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri