İSTANBUL- İstanbul Sabiha Gökçen uluslararası havalimanından 16 Mayıs tarihinden beri Bükreş’e karşılıklı seferler düzenleyen Pegasus Havayolları, Romanya’daki gurbetçiler arasında memnuniyetle karşılanırken, sektöre de hareketlilik kazandırdı.
Sabiha Gökçen havalimanından Bükreş’e yapılan ilk uçuş, Pegasus Havayolları’nın PC 760 sefer sayılı uçağıyla saat 15.30’da Bükreş Otopeni havalimanına yapıldı.
Pegasus bilet acentesi Artemis Tour Genel Müdürü Necmettin Yücel’in verdiği bilgilere göre şirkete ilgi şu anda memnuniyet verici. Müşteri kitlesinin zamanla daha da genişleyeceğini belirten Yücel, Pegasus’un özellikle İstanbul üzerinden diğer şehirlere veya ülkelere gitmek isteyenler açısından önemli avantajları bulunduğunu vurguluyor.
Sabiha Gökçen havalimanından Bükreş’e vergiler dahil 49.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla seyahat edilebildiğini vurgulayan turizmci Necmettin Yücel, “Pegasus, gerçekten otobüs fiyatına havayolu ile ekonomik uçuş imkanı sağlıyor. Müşterilerimizin bu fırsattan faydalanabilmeleri için en az bir ay önceden rezervasyonlarını yaptırmaları gerekiyor.” dedi.
Bükreş’e Sabiha Gökçen havalimanından karşılıklı uçuşlar, haftanın 5 günü (Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Pazar) olmak üzere gerçekleştiriliyor
Manşetler
Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri