PC Air’de kadın hostes yok

Tayland'da 3 hafta önce uçuşlara başlayan 4 transseksüel hostes, yolcuların hatıra fotoğrafı çektirme isteği yüzünden kalkışta zor anlar yaşıyor

HONG KONG -Tayland'da 3 hafta önce uçuşlara başlayan 4 transseksüel hostes, yolcuların hatıra fotoğrafı çektirme isteği yüzünden kalkış sırasında zor anlar yaşıyor
Dünyanın en yoğun transseksüel nüfusuna sahip Güneydoğu Asya ülkesi Tayland'da bir havayolu şirketinin işe aldığı 4 transseksüel hostes yolculardan büyük ilgi görüyor. Transseksüel hostesler, yolcuların gözünde bir 'yıldız' olduklarını ve kalkış öncesi kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen yolcuların kuyruk oluşturduklarını söylüyorlar. Üçüncü cinsiyetin kabul görmesinden memnun olduklarını söyleyen Chayathisa Nakmai, Dissanai Chitpraphachin, Nathatai Sukkaset ve Phuntakarn Sringern isimli transseksüel hosteslere ilgiden şirkette memnun.



100 BAŞVURU YAPILDI
PC Air isimli özel havayolu şirketinin CEO'su Peter Chan, "3 uçağımız var. Kadın ve erkek hegemonyasını kırıp transseksüellerin üçüncü cinsiyet olarak kabul edilmeleri için onları işe aldık. 100 transseksüel başvurmuştu. Sadece dördü hostesliğe hak kazandı" diyor. Altın renkli 'üçüncü cinsiyet' rozetleri takan transseksüel hosteslerden Phuntakarn Sringern, "Bir akım başlattık. Transseksüellerin başbakan bile olabilmesini istiyoruz" dedi.

Manşetler

Savaş, Türkiye ve Doğu Akdeniz'deki turizmi etkiledi.
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 2026 başlıyor
Yacht Life Boat Show 2026 Antalya'da başladı
36 bin 500 keçiboynuzu fidanı toprakla buluştu!
21.Runtalya Maratonu'na 82 ülkeden 10 bin sporcu katıldı
884 lirayı duyan İngilizler, Türkiye'ye akın etti
Türkiye'nin dev şirketine Vlora Havalimanı soruşturması
Hobi bahçelerine yıkım kararı ile 'acil satılık' ilanları
Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor