İSTANBUL- “Mia Mensa” 15 Ocak’ tan itibaren Pazar günleri 11:00 – 14:00 saatleri arasında sizleri büyüleyici manzarası ve kış bahçesi eşliğinde brunch keyfine davet ediyor!
Mia Mensa, 1994’ ten bu yana damaklarda yer etmiş İtalyan mönüsünün yanı sıra her ay değişen spesiyal mönüsü ile de Akdeniz ve Dünya mutfaklarından lezzetli tatlar sunuyor. Kahverengi ve beyaz tonlarının hakim olduğu mekanda, sadeliği ön plana çıkarttığı şık dekorasyonu, farklı tarzı, sıcak ambiyansı ile mekanın mobilyası ve zemin kaplamalarında kullanılan onlarca yıllık ahşap ise mekana ayrı bir renk ve sıcaklık katıyor.
Mekanın yeni kış bahçesi, kışın soğuk günlerini İstanbul’ un en güzel manzarası ve Mia Mensa lezzetleriyle ısıtıyor. Sadeliğin ve konforun buluştuğu kış bahçesinin dekorasyonunda küçük dokunuşlar, Mia Mensa’ nın genel konseptini taşıyor.
Pazar günleri saat 11:00 - 14:00’ a kadar sunduğu açık büfe brunch seçeneğiyle boğaz manzarasının keyfini sürmek isteyenlere özel, her damak zevkine hitap eden seçkin tatlardan oluşan, lezziz taze ekmekleri, italyan salamları, ev yapımı reçelleri ve yöresel peynirleri ile keyifli bir pazar geçirmek isteyenleri Kuruçeşme’ nin vazgeçilmezi olan “Mia Mensa” ya bekliyor.
“Mia Mensa” yeni kış bahçesinde sizleri brunch’ a bekliyor!
Mia Mensa Kuruçeşme: Muallim Naci Caddesi No: 64/C Kuruçeşme, İstanbul
(0212) 263 42 14 – (0212) 263 76 35
Manşetler
Uçakta 4 saniyelik ölümlü türbülansa yolcular dava açtı
Ölüdeniz'e yaya girişi 150, otomobille giriş 750 lira oldu
Virüslü yolcu gemisi Kanarya Adaları'na demirleyecek
Sani Şener: Her şeyden aklandım ve geldim
Manavgat-Side destinasyonun da oteller dolu değil
Kartaca Turizm, Didim’de turizmcileri buluşturdu
Mahkeme, Royal Caribbean'a ağaç kesme izni verdi
Haiti'deki şiddet olayları, Royal Caribbean'ı kaçırdı
Havalimanı yer hizmetlerinde yeni dönem başladı
Side antik kenti Pakistanlı turistleri gözdesi oldu