Patronlar korosu sahnede

Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında yapılanPerakende Günleri etkinliği kapanışı, sahne alan patronlar korosuyla gerçekleştirildi.

İSTANBUL -Soysal tarafından bu yıl 10.'su düzenlenen Perakende Günleri, patronlar korosunun konseriyle sona erdi.
Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında iki gün süren etkinliğin kapanışı, Müjgan Özçay yönetiminde sahne alan patronlar korosuyla gerçekleştirildi.



Abdullah Kiğılı'nın solosuyla başlayan koro dinletisinde Nuşin Oran, Süleyman Orakçıoğlu, Bahar Korçan, Aslı Karadeniz, Ekrem Akyiğit, Osman Benzeş, Özlem İkiışık, Serdar Sunay, Zeynep Selgur, Aykut Hamzagil, Ayşen Zamanpur, Melih Çelet, Füsun Çevikel, Jaklin Güner, Selçuk Güzenge, Mehmet Nane, Hakan Dinçer, Sedef Orman, Ümit Zaim, Yılmaz Yılmaz, Cüneyt Yağcı, Ömer Taviloğlu, Levent Eyüpoğlu, Aydın Yurdum ve Hakan Kodal gibi perakende sektörü yöneticileri yer aldı.
Sektöre ve tüketiciye yönelik mesajlarını müzikle ileten patronlar korosu, "Nasıl Geçti Habersiz", "Dünya Dönüyor, Sen Ne Dersen De", "Ararım Seni Her Yerde", "Beyoğlu'nda Gezersin", "Gülümse" gibi şarkıları seslendirdi.



Kimi şarkı sözlerinde "Ararım Seni Her Yerde, Sorarım, Onsuz Olamam Ben, Müşterim Nerede", "Nasıl Yakalamıştık Ciroları, Karları" gibi sektöre ve müşterilere yönelik uyarlamalar da yapılan konserde, Kiğılı yaptığı esprili konuşmada, "On gündür bu kadroyla prova yapıyoruz. Havaya da girdik. Teklifler gelmeye başladı. 31 Aralık'a kadar doluyuz" ifadelerini kullandı.



Patronlar korosu, kendisinin ardından sahne alan Candan Erçetin'in şarkılarına da eşlik etti. Finalde "Ağlama Değmez Hayat" şarkısını birlikte seslendirmek üzere Mudo mağazalar zincirinin kurucusu Mustafa Taviloğlu da sahneye davet edildi.
Konserin ardından Abdullah Kiğılı, perakende korosu adına Soysal Danışmanlık kurucusu Suat Soysal'a, ön kısmında perakende korosu, arka tarafında ise Suat Soysal yazan 10 numaralı turuncu bir forma hediye etti.
Daha önceki yıllarda Perakende Günleri kapsamında patronlar halk dansları gösterisiyle sahneye çıkmıştı.

Manşetler

Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu