ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
ANTALYA-Misafirlerine eşsiz Antalya manzarası sunan Büyükşehir Belediyesi Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri, pandemi kuralları çerçevesinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarının titizlikle uygulandığı tesisi 16 Haziran’dan bu yana 60 bin kişi ziyaret ederek, manzaranın tadını çıkardı.
Alınan önlemler kapsamında tesise girişte ziyaretçilerin ateşi ölçülüyor. Teleferik binişlerinde 8 kişilik olan kabinlere 4 kişi alınıyor. Kabin içlerinde oturulacak alanlar işaretlemelerle ayrılırken, bilet sırasında ve kabinlere biniş sırasında 1.5 metre sosyal mesafe kuralı uygulanıyor. Ziyaretçiler tarafından kullanılan kabin bir sonraki turda dezenfekte edilerek bir turunu boş tamamlıyor.
Hijyen ve sosyal mesafe kurallarına son derece önem verilen sosyal tesiste hareket anında misafirlerin maske takmak zorunluluğu bulunuyor. Personel ve aşçılar maske ve siperlikle çalışıyor. Masalar her kullanımdan sonra temizlenip dezenfekte ediliyor. Tesisi tercih eden yerli ve yabancı turistler gönül rahatlığı ile Antalya’nın kartpostalları süsleyen eşsiz Konyaaltı Sahilini kuş bakışı izleyerek keyifli anlar yaşıyor.
BİR AYDA 60 BİN ZİYARETÇİ
Son 2.5 ayda Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri’ni ziyaret eden 60 bin yerli ve yabancı ziyaretçi güven içinde eşsiz manzaranın tadını çıkardı. Teleferik ve Sosyal Tesisi gişesi hafta içi saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında hafta sonu da 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
Manşetler
2025'te en fazla iletişim yapan sektör hangisi?
AVM sektöründe, ciro artsa da reel daralma yaşandı!
Alkollü içkilerin satışına ve tanıtımına yasak geliyor
Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Reklamverenler Derneği yeni yönetimini seçti
Türkbükü'nde turizm tesisinde kapasite artışına onay
Bodrum’daki otel projesi için düğmeye basıldı
Gurme pazarında Çin rakiplerini geride bıraktı
13 günlük savaşın Türkiye'ye maliyeti 30 milyar doları aştı
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin aylığı 2 milyon 416 Bin TL