Palandöken’e kar yağdı, pistler doldu taştı

Kar yağışı sonrası pistlerde kar seviyesi yeniden yükseldi. Sezonun sonuna yaklaşılırken kayak ve kızak yapmak isteyen ziyaretçiler hafta sonu tatilinde Palandöken’e akın etti.

Palandöken’e kar yağdı, pistler doldu taştı

ERZURUM- Erzurum’da 2 gün süren kar yağışı Palandöken Kayak Merkezi'ndeki pistlerin dolmasına yol açtı. Hafta sonu tatilini Palandöken’de kayak ve kızak yapmak isteyen ziyaretçiler pistlerde yoğunluk oluşturdu.

Bahar mevsiminin yaklaşması ve havaların ısınmasıyla birlikte Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden birisi olan Palandöken Kayak Merkezinde kar seviyesi düşmüştü. 2 gün boyunca devam eden kar yağışı sonrası pistlerde kar seviyesi yeniden yükseldi. Sezonun sonuna yaklaşılırken kayak ve kızak yapmak isteyen ziyaretçiler hafta sonu tatilinde Palandöken’e akın etti.

Özellikle amatör pistlerde ciddi anlamda yoğunluk yaşanırken kayak severler düşe kalka kayak yapmanın tadını çıkarttı.

Manşetler

Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı