Pakistanlıların tatil tercihi Side oldu

Pakistan Lahor'dan Antalya Side'ye tatile gelen inşaat mühendisi İsmail Akbali, eşi ve çocukları ile birlikte Türkiye'ye tatile gelmekten mutlu olduğunu söyledi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Side/Antalya -
Pakistanlı turistlerin tatil tercihi Türkiye'de birinci sırada İstanbul, Bursa ve İzmir ve Kapadokya Bölgesinden sonra Antalya Side. Almanya, İngiltere ve Pakistan Lahor, Karaçi,İslamabad'ta yaşayan  Antalya gelen Paklılar tatil tercihlerini deniz, kum, güneş, kültür, tarih ve arkeolojik varlıkları tanıma turizmi öncelikli  oluyor. 
Pakistan Lahor'dan Antalya Side'ye tatile gelen inşaat mühendisi İsmail  Akbali, eşi ve çocukları ile birlikte Türkiye'ye tatile gelmekten mutlu olduğunu söyledi.

 Daha önce ailecek yine Bursa ve Nevşehir'de Peri bacalarını görmek için tatile geldiğini belirten Pakistanlı mühendis İsmail Akbali, '' Türkiye ile Pakistan Müslüman iki kardeş ülke. Tarihi köklerimiz var. Ankara'da Pakistan adına kurulan Pakistan Kurucu ve 1. Cumhurbaşkanı Muhammet Ali Cinnah adına cadde ismi verilmesi çok büyük şeref. Pakistan ile Türkiye kardeş iki ülke. Antalya çok güzel şehir. Sideise büyüleyici   tarihi bir yer. İnsan Side'de dolaşınca kendini mutlu ve geçmişe yolculuk ediyor zannediyor.'' dedi.

Manşetler

Berlin'de çöp toplayan turistlere ödül verilecek
Etihad, kedi ve köpekle seyahat getiriyor
Schengen'i al, başka ülkede gez'e ret ihtimali arttı
Titanic'ten sağ kurtulan yolcunun can yeleği 114 yıl sonra satışta
Antalya yağlı pehlivan güreşlerinin yaşatıldığı şehir
San Remo'nun direktörü, İtalya'nın yeni Turizm Bakanı oldu.
Antalya'da Konyaaltı sahili temizlendi
Avrupalı bir kruvaziyer şirketi Dominik'te homeport kuruyor
Manavgat'ın Coğrafi İşaretli Altın Susamı Zirvede tanıtıldı
Antalya'da 23 Nisan coşkusu Satranç Turnuvasıyla başladı