Öztiryakiler'den mutfağa destek

Öztiryakiler Osmanlı saray mutfağında padişahlar için pişirilen yemeklerin tanıtımının amaçlandığı Osmanlı Saray Yemekleri Yarışması'nın sponsoru oldu.

İSTANBUL- Öztiryakiler ilki 15-17 Ağustos 'ta gerçekleştirilecek olan, Osmanlı saray mutfağında padişahlar için pişirilen yemeklerin tanıtımının amaçlandığı Osmanlı Saray Yemekleri Yarışması'nın sponsoru oldu.
Osmanlı saray mutfağında padişahlar için pişirilen yemeklerin tanıtımının amaçlandığı Osmanlı Saray Yemekleri Yarışması'nın ilki 15-17 Ağustos 'ta gerçekleştirilecek.
Tükiye'de profesyonel mutfak yarışmalarında ve eğitim anlamında ( TAF - İstanbul Mutfak Günleri, TAFED Aşçı Yarışması, Üniversitelerarası Aşçı Yarışması - Eskişehir, Geleneksel Lezzet şenliği, Sofrada Anadolu Mengen Aşçılık Lisesi v.B.) birçok projeye imza atan Öztiryakiler, son olarak Amasya'da düzenlenen Osmanlı Saray Yemekleri yarışmasının sponsoru oldu.
Öztiryakiler, Amasya Valiliği'nin desteği ve Anadolu Halk Mutfağı Derneği'nin moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan ve 11 büyük zincir otelin yarışacağı yarışmanın mutfak sponsorluğunu üstlendi.

Manşetler

Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?