Ottoman'dan Anadolu mutfağı

İstanbul Haliç’te sunan Ottoman, dünya çapında tanınan ünlülerin de mekanı oldu. Francesco Zizola, Kemal Mazlum ve Nick Ut Ottoman'da buluştu.

İSTANBUL- Türk, Musevi, Ermeni, Arap kültürlerinin bir kavşağı olan Antakya ve Antep mutfaklarının en lezzetli mezeleri, yemekleri ve kebaplarını İstanbul Haliç"te sunan Ottoman, dünya çapında tanınan ünlülerin de mekanı oldu.

TRT Türk"de yayınlanan “…Ve Zaman Durdu” programının çekimleri için Türkiye"ye gelen Vietnam savaşı"nın Pulitzer ödüllü efsane fotoğrafçısı Nick Ut ve Angola"da çektiği Mayın Çocukları fotoğrafı ile Worldpress Photo ödülü kazanmış Francesco Zizola"da Ottoman"ın konukları arasına katıldı.

İzlenim ve değerlendirmelerini “muhteşemdi” şeklinde özetleyen Nick Ut ve Zizola, en kısa sürede tekrar geleceklerini söyledikleri Ottoman"ın sahibi Kemal Mazlum ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Fotoğraf: Soldan sağa, Francesco Zizola, Kemal Mazlum ve Nick Ut

Manşetler

Otel dolulukları artıyor, ama gelir maliyetin gerisinde
Adana Lezzet Festivali "Yeşil Gastronomi" vizyonuyla açılıyor
Antalya’da çocuk futbolu, Junior World Cup başlıyor
T.C. kimlik kartları Müzekart oluyor
Dimitris Manikis: Türkiye Wyndham için önemli bir büyüme pazarı 
RAMS Global ve Marriott’tan İstanbul ve Gaziantep’e yatırım
Pekin Turizm'in sahibi Emre Pekin 51’ci yılını Prag’ta kutluyor
Sardes ve Bintepe’ye dronla havadan koruma
İDO Ege’de büyümeye devam ediyor
Azerbaycan Turizm, Gebele destinasyonuni tanıttı