Otoyol ve köprü ücretlerine zam geldi

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde fiyat artışı yapıldı. Osmangazi ile Çanakkale Köprüsü'nde geçiş ücreti bin 170 lira oldu. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ise 110 lira oldu.

ANKARA - Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Kamu-Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde tarifelerin yeniden düzenlendiğini bildirdi.
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde fiyat artışı yapıldı. Osmangazi ile Çanakkale Köprüsü'nde geçiş ücreti bin 170 lira oldu. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ise 110 lira oldu.
Yap-işlet-devret modelinde yer alan otoyol ve köprü ücretlerinde tarifelerin yeniden düzenlendi. 1 Temmuz itibariyle geçerli olan yeni tarife Karayollları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı. 

Yeni tarifeye göre, Osmangazi ve 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti 995 liradan bin 170 liraya yükseldi.
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ise geçiş ücreti 95 TL'den 110 TL'ye çıkartıldı.
Devlet tarafından işletilen 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri geçiş ücretlerinde ise bir değişikliğe gidilmedi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ise geçiş ücreti 95 TL'den 110 TL'ye çıkartıldı.
Devlet tarafından işletilen 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri geçiş ücretlerinde ise bir değişikliğe gidilmedi.


Manşetler

Castlelake'ten EasyJet'e 7 milyar dolarlık satın alma teklifi
L’Echo Touristique: Haziran 2026'nın En İyi 20 Destinasyonu
Farnborough, 105 Milyar doları aşabilecek mi?
Portekiz: Altın Vize adayları mahkemeye gidiyor
Manavgat Barajı’nda "Yüzer GES" Projesi iptal edildi
Yunanistan'da Airbnb kararı: 20 bin euro ceza
Kazakistan ile Türkiye, hava köprüsü güçleniyor
Recep Arifoğlu: Tüketiciler artık ürün değil, duygu satın alıyor!
2026 Dünya Kupası’nda Dev Lojistik Operasyon
Parmak arası terlikle yürüyüş yasaklandı