İSTANBUL- OTİ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş, İstanbul’da düzenleyeceği “sezon değerlendirmesi” toplantısında 2010 ve 2011'i deerlendirerek yeni projelerini açıklayacak. Ayhan Bektaş daha önceki toplantıda OTİ Holding'in 2011'de büyüme hedefini yüzde 21.6 olarak açıklamıştı.
Ayhan Bektaş, dünyada geçtiğimiz günlerde meydana gelen değişimlerin ışığında Türkiye, Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya, Polonya ve Mısır’daki grup şirketleri ile 19 yıldan beri hizmet verdiği turizm sektörü hakkında geçen yıl ve 2011’e ilişkin değerlendirmeler yapacak.
OTİ Holding’ten yapılan açıklamada “Turizm sektörüne ait, geçtiğimiz yılın değerlendirmeleri ile, 2011 yılı öngörülerimizi ve hedeflerimizi paylaşacağız” denildi.
Manşetler
Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'
Valilik sokak köpekleri için mayıs sonuna kadar süre verdi
Balkon bahçeciliği eğitimi ile balkonlar renkleniyor
Maceranın ön saflarında yer alan yeni nesil kadınlar
Norveç'i kasıp kavuran Paskalya suç dalgası:Påskekrim
Issız bir adada mahsur kalma fikri çok zor!
Yeni dünyaya hazırlık: Değişen güç odakları
Rallide Yeni Sezon Marmaris'te Açıldı