Otel odasında tacize 6 yıl istendi Mağdur:Umarım emsal karar olur

Kardelen Kamişli, saat 02.30 sıralarında uyandığında odasında, kendisini izleyen ve daha önce hiç görmediği Seyit Muhammet S.'yi gördü.

ANKARA - Kardelen Kamişli, geçen eylül ayında iş için gittiği Kırıkkale'de otelde kaldı. Kamişli, saat 02.30 sıralarında uyandığında odasında, kendisini izleyen ve daha önce hiç görmediği Seyit Muhammet S.'yi gördü. Kamişli, korkuyla resepsiyonu aradı. Şüpheli, çıkartmış olduğu ceketini ve ayakkabısını alarak odadan çıktı.
Genç kadının şikâyeti üzerine Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Hazırlanan iddianamede yer verilen teknik inceleme tutanağında, Kamişli'nin kaldığı 221 numaralı odanın sürekli geçiş moduna tanımlandığı, bu nedenle odanın dışarıdan kapı koluna basmak suretiyle açılabileceğinin tespit edildiği belirtildi.
Şüphelinin, kişinin rızası olmadan gece vakti odasına girip onu seyretmesi, sonrasında ayakkabılarını ve ceketini çıkartması, odadan çıkmamak için ısrarcı olması eylemlerinin cinsel saikle hareket ettiği kanaatini oluşturduğuna dikkat çekilerek 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'cinsel taciz' suçlarından 6 yıla kadar hapsi istendi. İddianamede müştekinin, otel görevlisi ve sahibi hakkında tazminat davası açabileceği de belirtildi. 

Manşetler

İliteşim ve Turizmde küresel dönüm noktası gerekiyor
Kemer Beldibi Yolu turizm sezonuna kadar yenileniyor
FITUR 2026, En İyi Stand Ödülü'nün kazananları açıkladı.
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!
Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor