ANTALYA - AtlasGlobal’in Danışmanı Orhan Sancar, havacılığı geri planda bırakarak Antalya Çamyuva Kemer'deki Elit Life Hotel Kemer adlı 4 yıldızlı ve 70 oda kapasiteli oteli işletmeye başladı.
Orhan Sancar, Antalya'da 5 otel ile İstanbul'da 2 oteli daha işletmeyi hedeflediğini belirterek Oshotels Management markası altında bir şirket kurduklarını bildirdi.
Otellerin ana pazarınınBağımsız Devletler Topluluğu ve Doğu Avrupa olacağını belirten Orhan Sancar, “Tur operatörleri ile yakın iş birliğimiz sayesinde doluluk sorun yaşamıyoruz” dedi.
Atlasglobal ile işbirliğini danışman olarak sürdüreceğini belirten Orhan Sancar “İki Rusya hattı ile BDT bölgesine yönelik başladığımız uçuşlarda 30’ya yakın noktaya ulaştık. Bundan sonra gençleri yetiştirmek ve onlara birikimlerimizi aktarmak istiyorum” şeklinde konuştu.
Manşetler
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu
Yunanistan'da "havlu isyanı" zafer kazandı
6 ülkeden 11 grupta 600 dansçı Side'de dans etti!
Kaş'ta turizm sezonu Yörük Göçü ile başladı!